ARHIVA B365

Bucharest Christmas Shopping debutează cu festivități dedicate Zilei Naționale a României

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING 2014, la ROMPEXPO. Bucharest Christmas Shopping va dubla festivitățile prezente în București cu această ocazie. Astfel, începând cu ora 14.00, locuitorii Capitalei sunt așteptați la Romexpo pentru Hora Unirii și concerte susținute de Gheorghe Turda, Maria Cârneci, Nelu Ploieșteanu, Mihai Constantinescu, Diana Bișinicu și Lavinia Pârva. Totul va fi completat de cele 15.000 de porții de mâncare tradițională ce vor fi oferite gratuit vizitatorilor, dar și de momente artistice, tombole și ateliere de creație, potrivit Agerpres.

Programul zilei de 1 Decembrie va cuprinde, între orele 14,00-20,00, ‘Atelierele lui Moș Crăciun’ (face painting, păpuși lucrate manual, pictură și olărit, povești pentru copii).

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING 2014, la ROMPEXPO. ,,La prima ediție a Bucharest Christmas Shopping așteptăm peste 200.000 de vizitatori, iar pentru ziua de deschidere așteptăm între 15.000 și 20.000 de vizitatori’, estimează organizatorii.

Românii au la dispoziție, asemeni altor locuitori din marile capitale europene (Viena, Praga, Paris sau Bruxelles), începând din 1 decembrie, cel mai mare târg de cadouri din țară, Bucharest Christmas Shopping, care se organizează la Romexpo, până în data de 21 decembrie.

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING 2014, la ROMPEXPO. Peste 250 de firme din România, Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Suedia vor expune produsele specifice perioadei sărbătorilor de iarnă, pe o suprafață de peste 11.000 de metri pătrați.

De la decorațiuni și suveniruri, până la îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice, accesorii pentru casă, jucării, sau mâncăruri tradiționale, Bucharest Christmas Shopping își propune să devină destinația de shopping pentru sărbători.

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING 2014, la ROMPEXPO. Găzduit în Pavilionul Central, dar și pe platformele exteriorare, Bucharest Christmas Shopping este mai mult decât un eveniment dedicat cumpărăturilor. Târgul îmbină achiziția de produse și bună-dispoziție, fiind, zilnic, oferite vizitatorilor nenumărate oportunități de distracție. Concerte, momente de dans și teatru, concursuri și ateliere de creație, vor fi la dispoziția bucureștenilor timp de trei săptămâni.

Inaugurat pe 1 decembrie, Bucharest Christmas Shopping va dubla festivitățile prezente în București cu această ocazie. Astfel, începând cu ora 14.00, locuitorii Capitalei sunt așteptați la Romexpo pentru Hora Unirii și concerte susținute de Gheorghe Turda, Maria Cârneci, Nelu Ploieșteanu, Mihai Constantinescu, Diana Bișinicu și Lavinia Pârva. Totul va fi completat de cele 15.000 de porții de mâncare tradițională ce vor fi oferite gratuit vizitatorilor, dar și de momente artistice, tombole și ateliere de creație.

BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING 2014, la ROMPEXPO. Prima ediție a Bucharest Christmas Shopping este organizată de Romexpo și LP Development, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Programul de vizitare va fi, în perioada 1 — 18 decembrie, între orele 12,00 — 20,00, iar în perioada 19 — 21 decembrie, între orele 12,00 — 02,00. Intrarea este liberă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button