Bucataria (The Kitchen) @ Teatru Live HD

de:
30 sept. 2011
2 Afișari
Bucataria (The Kitchen) @ Teatru Live HD

The Light Cinema prezinta National Theatre London Live (Stagiunea 2011-2012)

Bucataria (The Kitchen)

De Arnold Wesker

Anii 1950. Londra. In bucataria unui restaurant imens din West End, comenzile curg pe banda rulanta: un festin cu supa, peste, omlete, cotlete si tarte cu fructe.

1500 clienti si jumatate dintre ei mananca peste. Trebuie sa incep sa lucrez vinerea.

Adunati impreuna datorita muncii lor, bucatari sefi, chelneri, barmani si portari de peste tot din Europa: englezi, irlandezi, nemti, evrei – discutand si flirtand, incercand cu totii sa tina pasul cu munca. Peter, un tanar bucatar plin de viata pare sa prospere in ciuda tuturor presiunilor. Intre prepararea felurilor de mancare, el reuseste sa aiba o aventura cu o chelnerita casatorita, Monique, in tot acest timp viseaza la o viata mai buna.

Cu totii credem ca nu vom rezista pana la sfarsitul zilei, dar spuneti-mi mie – ce poate fi atat de greu incat un barbat nu poate suporta?

Extraordinara piesa a lui Arnold Wesker a avut premiera la Curtea Roiala in anul 1959 si de atunci a fost jucata in peste 30 tari. Bucataria pune locul de munca in centrul scenei printr-o examinare furioasa si haioasa cu gust amar a vietii traite la viteza maxima, cand jobul ameninta sa ne defineasca ca persoane.

Un spectacol de Teatru Live HD

Bilet: 60 lei

Cookies