Brutăriile Paul lansează o gamă de înghețate. Ce arome vor avea

de:
08 aug. 2013
0 Afișari
Brutăriile Paul lansează o gamă de înghețate. Ce arome vor avea

Gama Glacé de Plaisir conţine 4 arome delicioase de îngheţată – vanilie de Madagascar, ciocolată neagră, alune de Piemonte şi macarons – şi 2 arome răcoritoare de sorbet – zmeură şi lămâie.

„Când am creat gama Glacé de Plaisir am plecat de la două arome de bază, vanilie şi ciocolată, fiecare cu acel plus de rafinament care se regăsește întotdeauna în produsele Paul. Vanilia pe care o folosim este de Madagascar, iar ciocolata este neagră, foarte fină, conferind textură și cremozitate înghețatei. Pe lângă acestea, gama mai include înghețata cu alune de Piemonte dar și speciala aromă Macarons, unul dintre deserturile simbol de la Paul. Sorbeturile gamei sunt realizate din fructe, sunt 100% naturale, fiind o opțiune foarte bună în cazul în care ne dorim un desert, răcoritor, dar și cu mai puține calorii”, a declarat Monica Douglas, Marketing Director Paul România.
Îngheţatele şi sorbeturile din gama Glacé de Plaisir sunt disponibile în brutăriile Paul din Bucureşti: Paul Băneasa, Paul Afi Cotroceni, Paul Dorobanţi şi Paul Universitate.

Cookies