Brrrr! Ploi, lapoviţă şi ninsoare la București pe 1 de Decembrie. Prognoza meteo emisă de ANM pentru Capitală pentru Ziua Națională

30 nov. 2022
365 Afișari
Brrrr! Ploi, lapoviţă şi ninsoare la București pe 1 de Decembrie. Prognoza meteo emisă de ANM pentru Capitală pentru Ziua Națională
Brrrr! Ploi, lapoviţă şi ninsoare la București pe 1 de Decembrie. Prognoza meteo emisă de ANM pentru Capitală, de Ziua Națională

Deci, dacă vreți să mergeți la Parada de Ziua Națională din București, să știți că meteorologii anunță vreme neprietenoasă pentru mâine, 1 decembrie.

Prognoză meteo specială pentru București de 1 Decembrie

De Ziua Naţională, la Bucureşti vor fi precipitaţii mixte: ploi şi, temporar, lapoviţă şi ninsoare. De asemenea, ANM anunță că vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei:

La Bucureşti, nebulozitatea va fi persistentă şi vor fi precipitaţii mixte – ploaie, iar temporar lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 35-40 kilometri pe oră. Temperatura nu va avea variaţii semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima va fi de 1-2 grade, iar cea minimă va fi de 0-1 grad.

Ce se va întâmpla la Parada de Ziua Națională cu ploi, lapoviță și ninsoare

Parada militară organizată în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti va începe mâine, 1 Decembrioe, la ora 11.00

Ministerul Apărării a anunțat că la ceremonii vor participa peste 1.500 de militari și specialişti din MApN, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicații Speciale şi Administrația Națională a Penitenciarelor, precum şi aproximativ 120 de mijloace tehnice, dintre care 40 de aeronave.

De asemenea, la Parada de Ziua Națională vor defila și aproximativ 150 de militari străini, care fac parte din detașamente din Belgia, Franța, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, SUA și Țările de Jos, dar și militari rdin țările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României. Vor mai fi, în plus, aproximativ 25 de mijloace tehnice, inclusiv aeronave de luptă din Canada, Italia, Spania și Statele Unite ale Americii.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies