Ghidul cu ajutotul căruia descoperi cei mai frumoși arbori din București

de:
15 aug. 2014
0 Afișari
Ghidul cu ajutotul căruia descoperi cei mai frumoși arbori din București

Broşura cuprinde coduri ce pot fi scanate cu telefoanele mobile şi tabletele, care îi conduc pe cei interesaţi exact în locul în care se află cei mai frumoşi arbori răşinoşi din Capitală, potrivit Adevărul.

Asociaţia Peisagiştilor din România, alături de alţi voluntari, inspiraţi de exemplele găsite în alte state europene, a creat un ghid de buzunar util pentru toţi cei care vor să descopere arborii răşinoşi din Bucureşti. Concret, este vorba despre câteva pagini în care sunt prezentate 11 specii de răşinoase.

Câţiva arbori răşinoşi se găsesc în cel mai mare parc din Bucureşti: Herăstrău.

Nou ghid pentru recunoaşterea foioaselor Reprezentanta Asociaţiei Peisagiştilor din România spune că acest ghid de buzunar a fost tipărit în 500 de exemplare, în special pentru a fi un material educativ şi uşor de folosit pentru copii, dar nu numai.

Cu ajutorul ghidului de buzunar, bucureştenii îşi pot cunoaşte oraşul mult mai simplu, găsind informaţii valoroase nu doar despre monumente şi clădiri. Cele 500 de ghiduri tipărite au fost împărţite gratuit în cadrul unui eveniment, dar pe viitor peisagiştii doresc să tipărească ghiduri de recunoaştere a foioaselor, după cum a precizat Andreea Răducu-Lefter pentru Adevărul.

Citește mai mult pe Adevărul.ro.

Cookies