Trafic restricţionat, duminică, pentru Băneasa Forest Run

de:
27 apr. 2018
1 Afișari
Trafic restricţionat, duminică, pentru Băneasa Forest Run

Conform aceleiaşi surse, în intervalul orar 8,00 – 9,30 va avea loc adunarea participanţilor pe porţiunea cuprinsă între Academia de Poliţie şi Aleea Padina, între orele 9,30 – 13,30 va avea loc alergarea pe aleile din Pădurea Băneasa, iar între 13,30 – 14,30 se va desfăşura festivitatea de premiere.

„Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 29 aprilie, între orele 7,00 – 13,30, se va restricţiona traficul rutier pe tronsonul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor şi Aleea Padina. Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, precizează sursa citată.

Băneasa Forest Run este o cursă de alergare prin pădure, care se adresează celor pasionaţi de ceea ce înseamnă mişcare în natură. Alergarea are două probe, de distanţe diferite, crosul de 11 kilometri şi proba de semimaraton de 21 de kilometri. Organizatorii cursei de alergare au iniţiat pentru Băneasa Forest Run un parteneriat cu MagiCAMP, asociaţia copiilor cu afecţiuni oncologice.

Toţi alergătorii participanţi la cursă pot să doneze o sumă de bani la înscrierea la eveniment pe www.baneasaforestrun.ro pentru a sprijini activitatea MagiCAMP. Donaţiile se pot face şi la faţa locului, inclusiv prin formularul 2%. Copiii sunt bineveniţi la eveniment pentru a-şi susţine membrii familiei care aleargă la Băneasa Forest Run şi pentru a participa la surprizele pregătite special pentru ei.

Cookies