Brigada Rutieră: Noi restricții de circulație, miercuri, în centrul Capitalei. Este „Ziua Porților Deschise pentru Copii” la sediul Ministerului de Interne

30 mai 2023
2139 Afișari
Brigada Rutieră: Noi restricții de circulație, miercuri, în centrul Capitalei. Este „Ziua Porților Deschise pentru Copii” la sediul Ministerului de Interne
Brigada Rutieră: Noi restricții de circulație, miercuri, în centrul Capitalei. Este „Ziua Porților Deschise pentru Copii” la sediul Ministerului de Interne | Sursă foto: Agerpres

Brigada Rutieră București a anunțat că miercuri, 31 mai 2023, vor fi institute noi restricții de circulație în Capitală. Decizia a fost luată pentru a permite buna desfășurare a evenimentului „Ziua Porților Deschise” pentru copii.

„Ziua Porților Deschise pentru Copii” la Ministerul Afacerilor Interne

După de azi, 30 mai 2023, traficul din București a fost grav afectat de greva profesorilor și de restricțiile instituite pentru a permite desfășurarea acestui marș, Brigada Rutieră anunță că și miercuri, 31 mai 2023, bucureștenii se confrunta cu noi străzi închise.

Miercuri, în intervalul orar 08:00 – 15:00, urmează să aibă loc evenimentul „Ziua Porților Deschise pentru Copii”. Aceasta se desfășoară la sediul central al Ministerului Afacerilor Interne, aflat în Piața Revoluției numărul 1A, Sector 1.

Evenimentul consta în:

  • Expoziții de tehnică,
  • Expoziții de autovehicule și mijloace specifice,
  • Activități interactive.

Te-ar mai putea interesa și:

Noi restricții de circulație în București

Pentru a permite buna desfășurare a acestui eveniment, Brigada Rutieră București a anunțat că se vor institui restricții de circulație în centrul orașului. Mai precis, traficul va fi restricționat pe:

  • Strada Academiei, între Strada Dem I. Dobrescu și Strada Ion Câmpineanu.

Măsura se va menține în intervalul orar 06:00 – 16:00.

Agenții din cadrul Brigăzii Rutiere București le cer șoferilor din Capitală să respecte semnalele polițiștilor ce se vor afla pe teren. De asemenea, bucureștenilor li-se cere să circule prudent pentru a evita punerea lor, sau a celorlalți participanți la trafic, în pericol.

În ceea ce îi privește pe pietoni, acestora le este recomandat să circule doar pe trotuare. Cetățenii sunt rugați să traverseze doar prin locurile unde există treceri de pietoni, pe culoare verde a semaforului, după ce s-au asigurat, iar șoferii au înțeles intenția acestora de a trece strada.

Cookies