Brigada Rutieră anunță noi restricții de trafic pentru „Străzi Deschise-București”. Sâmbătă, șoferii nu vor putea circula pe Calea Victoriei

22 sept. 2023
556 Afișari
Brigada Rutieră anunță noi restricții de trafic pentru „Străzi Deschise-București”. Sâmbătă, șoferii nu vor putea circula pe Calea Victoriei
Brigada Rutieră anunță noi restricții de trafic pentru „Străzi Deschise-București”. Sâmbătă, șoferii nu vor putea circula pe Calea Victoriei | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Brigada Rutieră București a anunțat noi restricții de trafic în centrul orașului, pentru a permite desfășurarea  evenimentului urban „Străzi Deschise – București, Promenadă urbană”. În acest final de săptămână Calea Victoriei devine ring de dans pentru bucureșteni.

Brigada Rutieră anunță noi restricții de trafic pentru „Străzi Deschise-București”

În acest final de săptămână, bucureștenii și turiști sunt așteptați să se distreze pe Calea Victorie, arteră ce devine pietonala.

Astfel că, pentru a permite buna desfășurare a evenimentului, și pentru a asigura siguranța participanților, Brigada Rutieră a instituit anumite restricții de trafic.

Șoferiilor nu li-se va permite accesul cu mașinile pe Calea Victorie în ziua de sâmbătă, 23 septembrie 2023. Restricțiile vor fi instituite începând cu ora 09:00.

Cu toate astea, traversate pe Calea Victoriei va fi permisă pe:

  • Strada Sevastopol,
  • Strada Gheorghe Manu,
  • Bulevardul Dacia,
  • Strada Ion Câmpineanu,
  • Bulevardul Regina Elisabeta,
  • Strada Știrbei Vodă între Calea Victoriei și Dem. I. Dobrescu.

Brigada Rutieră a informat și că:

Traficul Societății de Transport București va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Accesul riveranilor va fi permis pe perioada restricțiilor

În intervalul orar în care restricțiile de circulație sunt în vigoare, pe Calea Victoriei se va permite accesul riveranilor către domiciliu și către unitățile economice din zonă pe următoarele străzi:

  • Strada Frumoasă: între strada Sevastopol și Calea Victoriei,
  • Strada Gina Patrichi: între bulevardul Lascăr Catargiu și Calea Victoriei,
  • Calea Griviței: între strada Constantin Budișteanu și Calea Victoriei,

Brigada Rutieră a anunțat și că accesul auto al riveranilor va fi redirecționat către aleea din fața Palatului Știrbei, apoi către strada Banului.

De asemenea, pentru a asigura siguranța participanților la evenimentul urban „Străzi Deschise – București, Promenadă urbană”, pe perioada restricțiilor de circulație, vor fi închise și pistele pentru biciclete și trotinete.

Traficul se va relua sâmbătă, 23 septembrie 2023, la ora 23:00.

Cookies