BREAKING | Un tren InterRegio care circula pe ruta București – Constanța a lovit mortal un bărbat. Accidentul s-a petrecut între Băneasa și Pantelimon

12 aug. 2023
653 afișări
BREAKING | Un tren InterRegio care circula pe ruta București - Constanța a lovit mortal un bărbat. Accidentul s-a petrecut între Băneasa și Pantelimon
BREAKING | Un tren InterRegio care circula pe ruta București - Constanța a lovit mortal un bărbat. Accidentul s-a petrecut între Băneasa și Pantelimon. Sursa foto: Antena 3 CNN

Un accident grav a avut loc între localitățile Băneasa și Pantelimon, unde un tren care circula pe ruta București – Constanța a lovit mortal un bărbat.

Trenul a acumulat o întârziere de peste două ore

Sâmbătă, în jurul orei 11:50, trenul IR 1881, care circula pe ruta București Nord – Constanța a accidentat mortal un bărbat, pe linia de cale ferată Băneasa – Pantelimon, la km 14+500, potrivit Antena 3 CNN.

Trenul a staționat la fața locului și a acumulat o întârziere de peste două ore.

Polițiștii și echipele SMURD au sosit la fața locului la ora 12:20, au anunțat cei de la Căi Feroviare Române (CFR SA):

Până la sosirea organelor abilitate să intervină și să deruleze toate procedurile în cazurile de accidente pe calea ferată, trenul IR 1881 a fost oprit în zona accidentului.

Menționez faptul că, la ora 12.20 au sosit la locul accidentului echipele SMURD și Poliția TF, iar la ora 13.30 reprezentantul Procuraturii.”

Trenul IR 1881 va porni din nou pe rută, după avizul organelor de cercetare.

Luna trecută, un tren CFR a lovit un cal și a avut o întârziere de peste două ore

Pe data de 22 iulie 2023, un tren care circula pe ruta București – Târgu Mureș a rămas blocat în orașul Buftea din Ilfov, după ce locomotiva a lovit un cal.

În urma imapctului, locomotiva s-a defectat, iar trenul a rămas în mijlocul unui câmp. Călătorii au fost nevoiți să aștepte zeci de minute în vagoanele fără aer condiționat.

Ulterior, o locomotivă de tractare a venit în ajutor și a transportat trenul până la gara din Chitila, acolo unde locomotiva nefuncțională a fost înlocuită.

Trenul a avut o întârziere de peste 2 ore în ziua respectivă, iar călătorii au fost destul de revoltați.

Te-ar putea interesa și:

Cookies