Un student din București a fost găsit mort într-o cameră de cămin. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă

25 apr. 2023
446 Afișari
Un student din București a fost găsit mort într-o cameră de cămin. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă
Un student din București a fost găsit mort într-o cameră de cămin. Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă | Sursă foto: Inquam Photos Octav Ganea

Un student în vârstă de 20 de ani a fost găsit fără viață într-o cameră de cămin din București. Nu se exclude ca acesta să fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

UPDATE, 15:46:

„Persoana decedată nu a fost student la ASE, ci la altă universitate din București (Hyperion), la al cărei cămin era cazat”, transmit reprezentanții Academiei de Studii Economice din București.

Un tânăr a murit într-un cămin studențesc

Din primele informații obținute de reporterii Observator, tânărul student a fost găsit mort în căminul Universității Hyperion, care se află pe Bulevardul Energeticienilor. L-a găsit un prieten al său. Studentul avea doar 20 de ani și era fiul unui antrenor de tenis cunoscut din Focșani.

Femeile de serviciu de la cămin cred că băiatul era mort de câteva zile, poate chiar de săptămâna trecută, de vineri.

Nişte prieteni au sunat la el vreo 40 de ore şi n-a mai răspuns la telefon. Nu l-am văzut cu nimeni, chiar singur era tot timpul. El stătea singur în cameră, a explicat o femeie pentru Observator.

Studentul nu stătea de foarte mult timp în căminul Universității Hyperion. Anterior, acesta a fost gazat la căminul studențesc privat Arcca Vitan. Acesta a fost dat afară din complex pentru că avea probleme cu drogurile. Agenții de poliție au deschis un dosar pentru moarte suspectă, conform ObservatorNews.ro.

Știre în curs de actualizare.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies