BREAKING | Un șofer a fost împușcat de polițiști la ieșirea din București. Bărbatul a ignorat semnalele agenților de poliție

19 iun. 2022
16388 Afișari
BREAKING | Un șofer a fost împușcat de polițiști la ieșirea din București. Bărbatul a ignorat semnalele agenților de poliție
BREAKING | Un șofer a fost împușcat de polițiști la ieșirea din București. Bărbatul a ignorat semnalele agenților de poliție. Sursa foto: Facebook Info Trafic

Un șofer a fost împușcat de polițiști duminică pe DN1 în zona Academiei de Poliție. Potrivit primelor informații, acesta a refuzat să tragă pe dreapta, în ciuda insistențelor polițiștilor. Astfel, agenții de poliție au utilizat arma din dotare după avertismentele necesare, oprind într-un final urmărirea.

Scene șocante petrecute duminică pe DN1, pe sensul dinspre București spre Ploiești. Un șofer a fost împușcat de polițiști după o urmărire ca-n filmele de acțiune, care a pus pe jar autoritățile din Sectorul 1 al Capitalei. Totul a pornit de la șoferul care a refuzat să oprească la semnalele repetate ale polițiștilor, astfel că agenții au recurs la armele din dotare.

Un șofer a fost împușcat în București. În ce stare se află acesta

După ce bărbatul a refuzat să oprească la un semafor, urmărirea a continuat pentru aproximativ încă un kilometru, o mașină a poliției fiind avariată și nemaiputând continua urmărirea, conform martorilor din trafic.

Potrivit primelor informații, agenții au tras focuri de armă asupra vehiculului său, un glonț rănind-ul în zona membrelor inferioare, Astfel, polițiștii au solicitat deplasarea unui echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale. Momentan au fost derulate verificări pentru a se stabili motivul și împrejurările în care șoferul a refuzat să răspundă semnalelor agenților de poliție.

De asemenea, bărbatul ar fi avut emis pe numele său un ordin de protecție. Cu puțin timp înainte să fie oprit de polițiști, șoferul ar fi încălcat ordinul de protecție pe care unchiul agresorului îl avea, lovindu-l pe acesta.

„La data de 19 iunie 2022, un echipaj de poliție din Sectorul 1, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul.
Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, drept pentru care echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, pe DN1 București către Ploiești.
De asemenea, au fost solicitate, în sprijin, mai multe echipaje de poliție.
În cadrul urmăririi, polițiștii au folosit armamentul din dotare.
Autovehiculul a fost oprit de polițiști.
Din primele date, bărbatul a fost rănit, în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițiștii au solicitat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri.
Se fac verificări, pentru a se stabili motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor.”, se arată în comunicatul poliției.

Cookies