BREAKING | Un polițist în misiune a intrat cu mașina într-un stâlp, pe Calea Dudești din București

21 iun. 2022
2346 Afișari
BREAKING | Un polițist în misiune a intrat cu mașina într-un stâlp, pe Calea Dudești din București
BREAKING | Un polițist în misiune a intrat cu mașina într-un stâlp pe Calea Dudești din București | Sursă foto: Captură Antena 3

UPDATE ora 11:00 :

Un echipaj de poliție care se afla în misiune a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc pe Calea Dudești din București. În urma incidentului polițistul ce se afla la volanul autospecialei MAI a fost transportat la spital.

Polițist implicat într-un accident rutier pe Calea Dudești din București

În accidentul rutier ce a avut loc în Sectorul 3 în această dimineață au fost implicate două mașini, una din ele fiind o autospecială a Ministerului de Afaceri Interne (MAI), conform Antena 3.

Conform primelor informații, polițiștii ce se aflau în mașină erau în misiune și avea atât semnalele sonore cât și pe cele luminoase pornite. Șoferul mașinii de poliție a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din pricina acestui accident circulația tramvaielor 23 și 27 a fost restricționată pentru 86 de minte. La acest moment, transportul public de suprafață funcționează normal.

Misiunea a fost preluată de un alt echipaj

Persoanele ce se aflau în zona la momentul accidentului au relatat că mașina de Poliție se deplasa pe Calea Dudești, iar un alt autoturism a ieșit de pe o stradă adiacentă fără a se asigura atunci când a virat la stânga.

Nu se știe exact care era misiunea polițiștilor, însă se știe că aceasta a fost preluată de un alt echipaj al MAI. Cel mai probabil, urmează să fie făcute cercetări amănunțite în această cauză, pentru a se determina exact ce s-a întâmplat.

Știrea inițială 

Un accident rutier în care a fost implicat un polițist aflat în misiune s-a petrecut, cu puțin timp în urmă, pe Calea Dudești din București. Mașina M.A.I., care circula cu viteză și avea pornite semnalele acustice și luminoase, a intrat într-un stâlp. Un polițist a fost rănit; el a fost transportat la spital.

Misiunea a fost preluată de un alt echipaj.

Știre în curs de actualizare

Cookies