BREAKING | Un polițist din Buftea a fost lovit de un motociclist și a ajuns la spital cu răni grave

20 aug. 2022
452 Afișari
BREAKING | Un polițist din Buftea a fost lovit de un motociclist și a ajuns la spital cu răni grave
BREAKING | Un polițist din Buftea a fost lovit de un motociclist și a ajuns la spital cu răni grave. Sursa foto: Facebook

Un polițist din Buftea ar fi fost lovit de un motociclist care a ignorat semnalele de oprire ale polițistului. În urma impactului, agentul de poliție s-ar fi ales cu fractură de tibie și peroneu, fiind transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Autoritățile îl caută în continuare pe motociclist.

Accident la marginea Bucureștiului. Un polițist a fost lovit de un motociclist care a refuzat să tragă pe dreapta, în ciuda semnalelor și indicațiilor omului legii. În urma impactului, agentul de poliție a suferit o fractură de tibie și peroneu iar conducătorul motocicletei a fugit de la locul faptei, continuându-și drumul pe DN1A, potrivit G4Media.

Un polițist din Buftea a fost lovit de un motociclist și a ajuns la spital. Suspectul este căutat de autorități

Polițistul a fost preluat de un echipaj medical și a fost transportat de urgență la Spitalul Elias, unde îi sunt acordate îngrijiri medicale. Conducătorul motocicletei a fost identificat, însă până acum acesta nu a fost prins de autorități.

Al doilea incident periculos petrecut în Buftea în această săptămână

Acesta este al doilea accident care s-a petrecut în Buftea în această săptămână, după ce luni, 15 august, la ora prânzului, trenul Inter Regio 1751 care se îndrepta spre Suceava, tocmai plecase din Gara de Nord. La scurt timp, garnitura a lovit mortal o persoană care, potrivit primelor informații, s-ar fi aruncat pe șine, într-o posibilă tentativă de suicid.

Accidentul s-a petrecut la câteva minute de la plecarea din București, între localitățile Buftea și Periș, potrivit antena3.ro.

Trenul a staționat preț de aproape două ore, cât timp procuratura și polițiștii au efectuat verificările necesare, au ridicat probele și au făcut toți pașii premergători deschiderii unei anchete.

CITEȘTE ȘI

De astăzi șoferii care conduc fără rovinietă riscă amenzi mai mari. Tot ce trebuie să știți

Program pașapoarte 2022. Programul se schimbă în București și în alte județe

Bucureștenii sunt invitați sâmbătă la cel mai mare târg de adopții din această vară. Cățeii și pisicile își așteaptă noii stăpâni la Palatele Brâncovenești din Mogoșoaia

Cookies