ESENTIAL

BREAKING | Un pilot Tarom a intrat în stop cardio-respirator la manșa avionului, pe Aeroportul Otopeni. Medicii aflați la fața locului îl resuscitează

Pilotul unei aeronave ce aparține companiei de zbor Tarom a intrat în stop cardio-respirator pe Aeroportul Otopeni, aflat marginea Bucureștiului. Incidentul s-a produs la scurt timp după aterizarea avionului ce zbura pe ruta Amsterdam-București. Toți pasagerii au aterizat în siguranță, iar pilotul este resuscitat de medicii prezenți la fața locului.

Scene înfiorătoare pe Aeroportul Otopeni. Pilotul unei aeronave deținute de compania națională de zboruri Tarom, ce zbura pe ruta Amsterdam-București, se află în acest moment în stop cardio-respirator pe Aeroportul Otopeni. Acestuia îi sunt efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la fața locului, conform G4media.

Pilot  Tarom intrat în stop cardio-respirator pe Aeroportul Otopeni – pasagerii au fost debarcați

Trebuie precizat faptul că această aeronavă a aterizat în siguranță pe Aeroportul Otopeni, la 15:30 ora României, iar toți pasagerii au fost debarcați fără probleme.

Conform informațiilor disponibile la acest moment, pilotul a intrat în stop cardio-respirator imediat după efectuarea manevrelor de aterizare pe Aeroportul Otopeni, ceea ce a permis sosirea aeronavei în condiții normale, precum și debarcarea în condiții normale a tuturor pasagerilor de la bord

Știre în curs de actualizare


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button