BREAKING | Un pieton a căzut de pe Pasajul Băneasa, sensul de ieșire din București. Traficul este blocat

19 iul. 2022
1558 Afișari
BREAKING | Un pieton a căzut de pe Pasajul Băneasa, sensul de ieșire din București. Traficul este blocat
BREAKING | Un pieton a căzut de pe Pasajul Băneasa, sensul de ieșire din București. Traficul este blocat. Imagine simbol: Agerpres

Un pieton a căzut, marți, 19 iulie, de pe Pasajul Băneasa, sensul de ieșire din București. Traficul din zonă este blocat.

Un pieton a căzut de pe Pasajul Băneasa, sensul de ieșire din București

Inițial, șoferii care tranzitează Pasajul Băneasa au crezut că este un accident, cu o motocicletă implicată.

Dar, marți seară, în jurul orei 19:00, un pieton a căzut de pe Pasajul Băneasa, la ieșirea din București. Acesta a fost preluat de o autospecială SMURD. Potrivit primelor informații, motociclistul s-a oprit pentru a acorda primul ajutor, conform informațiilor de pe grupul de Facebook – Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Sensul spre Otopeni este blocat, dar și o bandă spre Piața Presei.

Traficul este blocat în zona Pasajului Băneasa. Sursa foto: Captură/ Waze
Traficul este blocat în zona Pasajului Băneasa. Sursa foto: Captură/ Waze

Revenim cu informații.

Caz similar

Un caz similar a avut loc în București, în luna aprilie. La data de 14.04.2022, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, joi, în jurul orei 12:30, că un bărbat a căzut de la înălțime, de pe balustrada Pasajului Mihai Bravu din Sectorul 4 al Capitalei.

La fața locului au ajuns de urgență un echipaj de prim ajutor, dar și oamenii legii. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat și au fost nevoiți să declare decesul.

Procurorii au deschis o anchetă, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei anunțau la acea dată că vor continua cercetările pentru a stabili cauzele, dar și condițiile în care s-a produs decesul.

Cookies