BREAKING | Un om a căzut pe șine la stația de metrou Obor. Metrorex: Trenurile circulă în sistem pendulă

18 apr. 2024
1107 afișări
BREAKING | Un om a căzut pe șine la stația de metrou Obor. Metrorex: Trenurile circulă în sistem pendulă
BREAKING | Un om a căzut pe șine la stația de metrou Obor. Metrorex: Trenurile circulă în sistem pendulă | Foto simbol: Metrorex - Facebook

Metrorex a anunțat că circulația trenurilor este afectată, după ce un bărbat a căzut pe șine, în stația de metrou Obor din București. Din nefericire, respectiva persoană a decedat.

Un om a căzut pe șine la stația de metrou Obor

Incidentul a avut loc joi, 18 aprilie 2024, în jurul orei 19:00, conform informațiilor oferite de A3 CNN. Se pare că respectiva persoană a căzut pe calea de rulare a metrourilor. Autoritățile se află deja la fața locului.

Metrorex informează că astăzi, 18.04.2024, în jurul orei 19:00, în statia de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie

Circulația pe sensul de mers către Gara de Nord a fost afectată în urma acestui tragic eveniment.

Cu toate că un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și a intervenit rapid, viața respectivei persoane nu a mai putut fi salvată. Echipajele medicale au constata decesul.

Cercetările în cauză sunt continuate pentru a se stabili exact care au fost circumstanțele producerii accidentului. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, printre are și o posibilă sinucidere.

Se circulă în sistem pendulă

După cum a anunțat Metrorex, până la momentul la care organele vor termina de efectuat cercetările la fața locului, circulația terenurilor de pe Magistrala 1 se desfășoară în sistem pendulă. Acest sistem va fi folosite între stațiile:

  • Dristor și Iancului,
  • Ștefan cel Mare și Republica.

La acest moment, metrourile nu circulă deloc în stația Obor.

Știre în curs de actualizare.

Cookies