BREAKING | Un incendiu de vegetație a izbucnit lângă București. Fumul se vede de la distanțe mari | UPDATE

18 iul. 2023
1148 Afișari
BREAKING | Un incendiu de vegetație a izbucnit lângă București. Fumul se vede de la distanțe mari | UPDATE
BREAKING | Un incendiu de vegetație a izbucnit lângă București. Fumul se vede de la distanțe mari. Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu a izbucnit lângă București, în zona Bragadiru, în urmă cu puțin timp. Unul dintre martori a spus că ar fi luat foc vegetația din zona respectivă.

UPDATE, 18:20: ISU a transmis câteva informații despre starea incendiului.

În acest moment incendiul este localizat. Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație, produs între localitățile Bragadiru și Măgurele din jud. Ilfov. Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 300 de hectare.
Au fost alertate 13 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și unul SABIF.” a scris ISU pe pagina de Instagram.

UPDATE, 15:22: În acest moment nu există pericolul extinderii incendiului către zona caselor.

UPDATE, 14:51: Potrivit Info Trafic România, ISU a transmis situația actuală de la locul incendiului:

#ISU Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs între localitățile Bragadiru și Magurele din jud. Ilfov. Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 10 HA.
Alertate 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă.
Misiunea este în dinamică, revenim cu date suplimentare.”

UPDATE, 14:46: Din cauza degajărilor mari de fum, autoritățile au emis un mesaj RO-ALERT către persoanele aflate în apropierea zonei afectate de incendiu.

A fost emis un mesaj RO-ALERT
A fost emis un mesaj RO-ALERT | Sursă foto: B365.ro

UPDATE, 14:38: Incendiul s-a extins pe o suprafață de 20.000 de metri pătrați. Cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la fața locului care încearcă să stingă flăcările. Ulterior, va fi stabilită cauza incendiului. Se îndreaptă și alte echipaje către zona respectivă.

UPDATE, 14:36: RO-ALERT nu a emis momentan nicio avertizare. Fumul este gros, iar o extindere ar putea cauza probleme caselor din zonă.

Fumul se vede de la distanțe mari

În urmă cu puțin timp, un incendiu a izbucnit în Cartierul Independenței din zona Bragadiru, pe sensul spre Măgurele, potrivit spuselor unor membri Info Trafic București și Ilfov.

Ei spun că evenimentul s-ar fi petrecut din cauza vegetației care a luat foc, probabil, din cauza caniculei.

Incendiu vegetație se pare. Centura București, zona Măgurele” a scris unul dintre martori.

Potrivit surselor B365, fumul se vede de la distanțe mari, din mai multe zone ale Bucureștiului, precum Teiuș și Drumul Taberei.

Fumul se vede de la o distanță mare
Fumul se vede de la o distanță mare. Sursa foto: B365
Fum de la incendiu
Fum de la incendiu. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un alt martor a spus că incendiul se extinde din ce în ce mai mult, însă nu se cunoaște pe ce suprafață are loc. De asemenea, până în momentul publicării acestei știri, pompierii nu au ajuns la fața locului.

Incendiul se extinde
Incendiul se extinde. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies