BREAKING | Un incendiu a izbucnit pe Șoseaua Iancului din București. Traficul este blocat

07 mart. 2023
1626 Afișari
BREAKING | Un incendiu a izbucnit pe Șoseaua Iancului din București. Traficul este blocat
BREAKING | Un incendiu a izbucnit pe Șoseaua Iancului din București. Traficul este blocat | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în București, pe Șoseaua Iancului. La fața locului se află deja pompierii care încearcă să stingă flăcările.

UPDATE ora 19:34: Traficul a fost deblocată și se circulă relativ bine. Mașinile circulă pe linia de tramvai în zona unde are loc incendiul.

Incendiu pe Șoseaua Iancului din Sectorul 2

Traficul rutier din zona respectivă a fost complet blocat, iar șoferii sunt sfătuiți să evite aria pe cât posibil. Conform informațiilor ce au fost transmise de bucureșteni pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, la fața locului se află mai multe mașini de poliție, pompieri și echipaje SMURD.

Pompierii s-au prezentat la locul incendiului cu autospeciale de stingere și scări, după cum se poate observa în imaginile publicate pe rețeaua de socializare.

Persoanele aflate în zonă au transmis că flăcările au izbucnit la un bloc aflat pe Șoseaua Iancului, pe sensul de mers către Mega Mall București.

A luat foc un apartament din blocul situat exact la semafor.

Iată imagini de la locul incendiului:

Incendiul la un bloc din Sectorul 2 al Capitalei
Incendiul la un bloc din Sectorul 2 al Capitalei | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Știre în curs de actualizare.

Alte intervenii ale pompierilor

ISU B-IF a transmis, printr-un comunicat de presă, că în perioada 6 – 7 martie 2023, ora 06:00, pompierii au intervenit la 339 de situații de urgență în municipiul București și în județul Ilfov.

Din acest total, mare parte au fost pentru acordarea primului ajutor:

  • 302 – acordarea primului ajutor calificat,
  • 12 – stingere incendii,
  • 25 – solicitări diverse (salvare animale, deblocare din medii ostile vieții, etc.).

În această perioadă, specialiștii inspecției de prevenire și personalul operativ au desfășurat o serie de activități specifice pe linia prevenirii situațiilor de urgență. Au fost efectuate șase controale de prevenire, transmite ISU B-IF.

În urma controalelor ce au fot efectuate de echipele ISU s-au contata nereguli care au dus la aplicate de sancțiuni contravenționale. Astfel că, au fost date un total de 17 amenzi, ce au ajuns la o valoare totală de 105.000 de lei.

Cookies