BREAKING | Un copil de nouă ani a fost atacat de un ciobănesc german, în Sectorul 1 din București. Minorul a fost transportat la spital

24 mart. 2023
484 Afișari
BREAKING | Un copil de nouă ani a fost atacat de un ciobănesc german, în Sectorul 1 din București. Minorul a fost transportat la spital
BREAKING | Un copil de nouă ani a fost atacat de un ciobănesc german, în Sectorul 1 din București. Minorul a fost transportat la spital | Foto simbol: Freepik.com

Un copil de doar nouă ani a fost atacat în această după amiază de un câine din rasa ciobănesc german, în Sectorul 1 al Capitalei. Se pare că animalul ar fi iești dintr-o curte a cărei poți era întredeschisă.

Copil de nouă ani, atacat de un ciobănesc german în Sectorul 1

Întâmplarea a avut loc în incinta unui complex rezidențial din Sectorul 1 al Capitalei. Cel mic era afară cu bona sa când a fost atacat de câinele agresiv. Conform informaților transmite de Antena 3 CNN, ciobănescul german a ieșit dintr-o curte, deoarece proprietarii au lăsat poarta întredeschisă.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați vineri că, în timp ce un copil, însoțit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine.

În urma atacului minorul a suferit răni la nivelul mâinilor, al capului și toracelui. La fața locului s-au prezentat atât polițiștii, cât și un echipaj medical care să ofere îngrijirile necesare.

Ulterior, cel mic a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu pentru a fi tratat.

Polițiștii fac cercetări la fața locului

Polițiștii aflați la fața locului fac în acest moment cercetări în cauză pentru a determina exact care sunt condițiile în care a avut loc atacul. Cel mai probabil, stăpânii câinelui vor fi trași la răspundere pentru incidentul petrecut.

Se pare că și bona minorului ar fi fost rănită de câine. Femeia are traumatisme la nivelul mâinilor.

Anul acesta, două femei au fost omorâte de căini. În luna ianuarie, o femeie a fost ucisă în zona Lacul Morii de o haită de câini maidanezi.

În februarie 2023, o altă femeie a fost atacată și omorâtă de un câine de talie mare. Victima mersese să hrănească câinele tatălui său când a fost atacată mortal. Animal era adoptat din centrele ASPA.

Cookies