BREAKING | Un călător a coborât pe șinele de metrou de la stația Piața Unirii și s-a legat cu cătușe. Bărbatul protesta împotriva jocurilor de noroc | UPDATE

08 aug. 2023
1016 afișări
BREAKING | Un călător a coborât pe șinele de metrou de la stația Piața Unirii și s-a legat cu cătușe. Bărbatul protesta împotriva jocurilor de noroc | UPDATE
BREAKING | Un călător a coborât pe șinele de metrou de la stația Piața Unirii și s-a legat cu cătușe. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Incident șocant la metrou, în stația Piața Unirii: un călător a coborât în calea de rulare și s-a legat cu cătușe. Totul s-a întâmplat în stația de metrou Piața Unirii 2, pe sensul către Berceni.

Bărbatul ar fi protestat împotriva jocurilor de noroc.

UPDATE: Călătorul a fost scos de pe șinele de metrou. Circulația trenurilor a fost reluată la ora 11:47.

Un călător a coborât pe șinele de metrou de la stația Piața Unirii și s-a legat cu cătușe

Potrivit surselor B365.ro, marți, 8 august, în jurul orei 11:00, un călător ar fi coborât pe șinele de metrou de la stația Piața Unirii și s-ar fi legat cu cătușe.

Călătorii din stație au sunat la 112. Circulația trenurilor a fost oprită.

La fața locului au intervenit de urgență polițiști, pompieri și un echipaj SMURD.

Bărbatul a început să strige „opriți păcănelele” sau „lăsați trenul să treacă” și avea un afiș la el.

Comunicatul Metrorex

Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție. La acest moment, personalul Metrorex și personalul Brigăzii de Poliție și ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, a transmis Metrorex într-un comunicat.

Despre stația de metrou Piața Unirii

Stația Piața Unirii face parte din primul tronson al Magistralei 1 de metrou.

Primul tronson al M1 a fost inaugurat pe 16 noiembrie 1979, între stațiile Timpuri Noi și Petrache Poenaru (fostă Semănătoarea), cu șase stații: Semănătoarea, Grozăvești, Eroilor, Izvor, Piața Unirii și Timpuri Noi.

Cookies