BREAKING | Un adolescent de 17 ani, lovit de tramvai în București. Trafic blocat

23 mai 2022
22970 Afișari
BREAKING | Un adolescent de 17 ani, lovit de tramvai în București. Trafic blocat
BREAKING | Un adolescent de 17 ani, lovit de tramvai în București. Trafic blocat | Foto simbol: Agerpres

Un adolescent a fost lovit de tramvai, în această dimineață, pe bulevardul Timișoara din București.

Adolescent de 17 ani, lovit de tramvai în București

Un accident în care a fost implicat și un pieton a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Timișoara din Capitală. Un tânăr, în vârstă de 17 ani, a fost lovit de un tramvai, informează Antena 3. Incidentul a avut loc în jurul ore 7:25.

Conform primelor informații, minorul a suferit mai multe răni ușoare, iar medicii l-au transportat pe acesta la spital.

La acest moment, circulația tramvaielor a fost oprită în zona respectivă. Societate de Transport București le-a pus la dispoziție călătorilor, două linii navetă. Acestea vor suplimenta necesitate de transport public de suprafață din zonă.

Traficul din zonă a fost oprit, momentan, de către agenții de poliție pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

Femeie târâtă de tramvaiul 32 pe Calea Rahovei

În data de 6 mai, un tramvaie a plecat din stație în timp ce doi oameni încercau să urce pe la ușa din spate. Aceștia aveau cu ei și un cărucior. Incidentul a avut loc pe Calea Rahovei.

Femeia a fost târâtă preț de câțiva metri până când vatmanul a oprit tramvaiul. În urma acestui incident aceasta a suferit mai multe răni și a fost transportată la Spitalul Universitar. Bărbatul, ce se afla cu aceasta, a reușit să urce în tramvai și a rămas pe trepte de unde a tras căruciorul.

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Conform agenților de poliție, vatmanul nu ar fi consumat băuturi alcoolice și nu s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, la momentul incidentului.

La momentul respectiv, STB a început o anchetă internă asupra vatmanului. Până la terminarea cercetărilor acesta nu va avea voie să se întoarcă pe traseu, iar tramvaiul va rămâne în depou.

Știre în curs de actualizare.

 

Cookies