BREAKING | Un bărbat și-a dat foc în Piața Universității din București. Are arsuri pe 70% din corp

09 dec. 2022
453 Afișari
BREAKING | Un bărbat și-a dat foc în Piața Universității din București. Are arsuri pe 70% din corp
BREAKING | Un bărbat și-a dat foc în Piața Universității din București. Are arsuri pe 70% din corp / Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Tragedie petrecută în centrul orașului. Un bărbat si-a dat foc în această după-amiază în Piața Universității din București. Starea acestuia este extrem de gravă.

Un bărbat și-a dat foc în Piața Universității din București

Incidentul a avut loc în urmă puțin timp în Piața Universității din centrul orașului. Bărbatul are arsuri pe 70 % din corp. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul de Arși din Capitală, pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

După cum anunță Antena 3 CNN, acesta se află într-o stare extrem de gravă.

Martorii aflați în zonă în momentul incidentului au relatat că bărbatul a amenințat că urmează să se incendieze, însă trecătorii nu l-au luat în seamă. După ce văzut că nu este crezut de oameni, acesta a fost o brichetă și s-a incendiat.

Va fi deschisă o anchetă în cauză

Hainele bărbatului au luat foc extrem de repede. Acest lucru îi face pe anchetatori să se gândească la posibilitatea ca hainele acestuia să fi fost îmbibate anterior în combustibil.

Persoanele aflate în zonă au sărit în ajutorul lui, încercând să stingă flăcările cu hainele de pe ei. În cele din urmă, un șofer a venit cu un extinctor.

Martorii au mai transmis că bărbatul este un om al străzii, iar înainte de a se incendia acesta a declarat că s-a săturat de viața pe care o trăiește.

O anchetă urmează să fie deschisă pentru a se determinat exact care au fost motivele pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem.

Cookies