BREAKING | Un bărbat din București a dat foc unei femei după ce a aruncat benzină pe ea. Victima a murit

06 nov. 2023
1242 Afișari
BREAKING | Un bărbat din București a dat foc unei femei după ce a aruncat benzină pe ea. Victima a murit
BREAKING | Un bărbat din București a dat foc unei femei după ce a aruncat benzină pe ea. Victima a murit | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie a fost incendiată de un bărbat, în scara blocului. Incidentul a avut loc în București, pe strada Nicolae Oncescu din Sectorul 6. Din nefericire, femeia a murit.

O femeie a fost incendiată de un bărbat

Femeia a declarat de mai multe ori că se simte amenințată de bărbatul care îi era vecin. Victima a făcut mai multe plângeri în trecut la adresa bărbatului.

Potrivit Antena3.ro, femeia s-ar fi întâlnit cu bărbatul pe scara blocului, iar acesta a aruncat benzină pe ea, dându-i foc. Individul a fugit de la fața locului.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Polițiștii din Capitală l-au prins pe bărbat și va fi condus la audieri.

Până în acest moment nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest șocant.

Iată ce se arată în comunicatul Poliției Capitalei:

La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies