BREAKING | Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc în București. Negociatorii încearcă să-l salveze

04 mai 2022
4847 Afișari
BREAKING | Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc în București. Negociatorii încearcă să-l salveze
BREAKING | Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc în București. Negociatorii încearcă să-l salveze. Sursa foto: Pixabay

Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc în București. La fața locului au ajuns și negociatorii, care încearcă să discute cu bărbatul, dar și mai multe mașini de pompieri.

UPDATE, ora 11:30: După ora 10:10, bărbatul a fost convins de autorități să coboare și a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

UPDATE, ora 09:42: Bărbatul discută în aceste momente cu negociatorii. Autoritățile i-au oferit apă, iar acesta a coborât pentru moment de pe pervazul apartamentului de la etajul 5.

Deocamdată nu se știe care este motivul care l-a împins pe bărbat să acționeze în acest fel. Inițial, bărbatul a refuzat să comunice cu negociatorii.

Bărbatul a aruncat pe geam mai multe obiecte din casă, iar acestea au căzut pe mașini și pe șosea.

BREAKING | Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc în București

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani amenință că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc din București. Acesta este complet dezbrăcat, urcat pe pervazul geamului.

Mai multe mașini de pompieri s-au deplasat de urgență la fața locului. Blocul se află aproape de intersecția Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților.

Negociatorii încearcă la ora aceasta să găsească o cale de comunicare cu bărbatul care amenință că se aruncă de la etaj. Salvatorii au montat la fața locului și o pernă de salvare.

Traficul este blocat pe Calea Dorobanți din cauza autospecialelor care staționează pe prima bandă.

Miercuri dimineață, în jurul orei 06:30, autoritățile au fost anunțate prin apel la numărul unic pentru situații de urgență 112 că un bărbat se va arunca de la etajul 5 al unui bloc în București.

Cookies