BREAKING | Un bărbat a murit la metrou, în stația Piața Unirii. Medicii au încercat zeci de minute să-l salveze

04 apr. 2023
4424 Afișari
BREAKING | Un bărbat a murit la metrou, în stația Piața Unirii. Medicii au încercat zeci de minute să-l salveze
BREAKING | Un bărbat a murit la metrou, în stația Piața Unirii. Medicii au încercat zeci de minute să-l salveze. Sursa imagine: Inquam Photos / Ilona Andrei

Un bărbat a murit la metrou, marți dimineață, în stația Piața Unirii. Medicii au încercat să-l resusciteze zeci de minute pentru a-l readuce la viață, însă eforturile au fost în zadar.

UPDATE, ora 11:33: Incidentul a avut loc stația de metrou Piața Unirii, magistrala 1.

Am avut o intervenție la metrou Unirea pentru o persoană inconștientă. Ulterior, aceasta a fost declarată decedată. Incidentul s-a produs în jurul orei 8 dimineața, a declarat Ana Covașniuc, ofițer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru Libertatea.

Tot pentru Libertatea, reprezentanții Metrorex au declarat că medicii SMURD au acționat rapid, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții bărbatului.

Un bărbat a murit la metrou, în stația Piața Unirii

Bărbatului i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla pe peron, la stația de metrou Piața Unirii, potrivit informațiilor antena3.ro.

La fața locului s-au deplasat de urgență cadrele medicale care au încercat zeci de minute să-l salveze pe bărbat, însă nu au reușit. Echipajul medical a fost nevoit să constate decesul bărbatului.

Cei care au dat alarma au fost trecătorii de la metrou, care au sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În urma acestui incident, circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată.

Cookies