BREAKING | Un bărbat a căzut pe linia de metrou în stația Anghel Saligny. La fața locului au intervenit echipajele SMURD și de pompieri

14 dec. 2021
851 Afișari
BREAKING | Un bărbat a căzut pe linia de metrou în stația Anghel Saligny. La fața locului au intervenit echipajele SMURD și de pompieri
Sursa foto: Captura ecran Gândul

Momente tensionate în subteran după ce un bărbat a căzut pe șina de tren din stația de metrou Anghel Saligny. Pentru a-l salva pe cetățeanul în vârstă de 40 de ani s-au deplasat la fața locului atât pompieri dar și un echipaj SMURD.

Un bărbat a căzut pe marți seară pe șinele de tren din stația de metrou Anghel Saligny din sud-estul Bucureștiului. Acesta a căzut în spațiul dintre garnitura care se afla în stație și peron, potrivit Gândul.

Un bărbat a căzut pe șina de metrou din stația Anghel Saligny. Care este starea acestuia

Incidentul a fost observat de persoanele de la fața locului, care au apelat numărul de urgență 112. La fața locului au intervenit în cel mai scurt timp posibil un echipaj de pompieri, dar și un echipaj SMURD, pentru a salva viața bărbatului de 40 de ani care a căzut pe șinele de metrou. Acestea au fost însoțite de două autospeciale de pompieri, dar și de două ambulanțe.

Echipele de salvatori au intervenit cu o targă cu sistem de prindere pentru a se asigura că îl pot extrage în siguranță pe bărbatul care se afla pe șinele de metrou. Acesta a fost scos prin spațiul din dreptul burdufului dintre vagoanele trenului de metrou de către pompieri.

După ce a fost scos pe peron cu targa, bărbatul a fost urcat de salvatori în ambulanța SMURD, pentru ca mai apoi să primească îngrijirile de rigoare la fața locului. Potrivit informațiilor preliminare, acesta a suferit doar câteva lovituri minore, iar starea sa este una bună, semnele sale vitale fiind stabile și neafectate la prima vedere.

Acesta a fost transportat la spital pentru o serie de investigații amănunțite.

Cookies