BREAKING | Un avion s-a prăbușit la 50 de kilometri de București, în județul Giurgiu. La bordul aeronavei se aflau 2 persoane

27 aug. 2022
1323 Afișari
BREAKING | Un avion s-a prăbușit la 50 de kilometri de București, în județul Giurgiu. La bordul aeronavei se aflau 2 persoane
BREAKING | Un avion s-a prăbușit la 50 de kilometri de București, în județul Giurgiu. La bordul aeronavei se aflau 2 persoane. Sursa foto: Creatorii de Oferte

Un avion în care se aflau două persoane s-a prăbușit pe un câmp din județul Giurgiu, lângă o pădure, la circa 50 de kilometri de București. Incidentul a fost surprins de un martor care a alertat autoritățile, în acest moment fiind derulate operațiunile de căutare a epavei.

Un avion cu 2 persoane la bord s-a prăbușit sâmbătă în județul Giurgu, între localitățile Leţca Veche şi Leţca Nouă, la aproximativ 50 de kilometri de București. Este vorba despre un avion ultraușor, model Citius YR-5599, potrivit primelor informații. Un cetățean a alertat autoritățile la numărul de urgență 112 după ce a văzut accidentul, accident care s-ar fi produs la scurt timp după ce aeronava a decolat de pe aerodromul Lețca Nouă.

Un avion s-a prăbușit la circa 50 de km de București. Cele două persoane de la bord au fost găsite carbonizate

Incidentul a fost sesizat de două persoane, una dintre ele fiind chiar soția uneia dintre persoanele care se aflau la bord, potrivit surselor. Accesul la epava aeronavei este extrem de dificil, deoarece aceasta se află într-o zonă împădurită.

„Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 mașini de stingere, 1 ambulanță SMURD și 1 ambulanță SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD de la ISU Teleorman.

De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, s-a solicitat și o resursă aviatică din cadrul IGAV”, a transmis ISU.

La fața locului s-au deplasat echipe terestre de intervenție din Teleorman și Giurgiu, dar și un elicopter SMURD de la București. În cele din urmă, cele două persoane care se aflau la bordul aeronavei au fost găsite carbonizate.

CITEȘTE ȘI

Un autocar care transporta 43 de ucraineni s-a răsturnat în județul Vrancea. A fost activat planul roșu de intervenție

STB caută majorarea capitalului social. La ce soluție va recurge compania care asigură transportul în București și de ce e nevoie de bani

Restricții de circulație în București, în zilele se sâmbătă și duminică. Traficul va fi deviat pentru desfășurarea evenimentului „Simfonia Apei”

Cookies