BREAKING | Un autoturism a căzut în Dâmbovița. Șoferul a decedat în urma impactului VIDEO

12 dec. 2021
5291 Afișari
BREAKING | Un autoturism a căzut în Dâmbovița. Șoferul a decedat în urma impactului VIDEO
BREAKING | Un autoturism a căzut în Dâmbovița. Incidentul s-a produs în nord-vestul Bucureștiului VIDEO. Sursa foto: G4media

Un autoturism a căzut duminică în râul Dâmbovița, în zona Podului Ciurel. La fața locului au intervenit de urgență pompierii, echipajele SMURD, dar și un echipaj de scafandri.

UPDATE: Șoferul autoturismului a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de medici.

Un autoturism s-a răsturnat și a căzut duminică în râul Dâmbovița, în zona Podului Ciurel, din nord-vestul Bucureștiului. În urma acestui incident, au intervenit de urgență la fața locului pompierii de la Detașamentul Grozăvești, echipaje SMURD, dar și un echipaj de scafandri, potrivit Digi24.

Aceștia au descoperit în mașina răsturnată un bărbat în vârstă de 35 de ani, care era inconștient. După ce a fost extras din epava mașinii, bărbatul a fost dus la suprafață unde echipajele SMURD i-au efectuat manevre de resuscitare, iar în cele din urmă a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar. Din fericire, la fața locului nu au mai fost descoperite alte persoane.

Trebuie menționat faptul că autoturismul nu era scufundat în totalitate, deoarece apa din zonă nu depășește un metru.

Traficul a fost restricționat temportat pe Șoseaua Virtuții de la Bulevardul Constructorilor până la intersecția cu Splaiul Independenței pe sensul ce duce spre Bulevardul Iuliu Maniu.

Un autoturism a căzut în Dâmbovița. Imagini cu intervenția scafandrilor

Au fost făcute disponibile și videoclipuri de la fața locului, în care se poate vedea felul în care scafandrii au intervenit cu o șalupă gonflabilă. Aceștia au deschis ușile mașinii răsturnate și l-au scos la suprafață pe șoferul în vârstă de 35 de ani, care și-a pierdut conștiența în urma impactului cu fundul lacului.

Mai mult, în al doilea videoclip se pot observa momentele în care salvatorii SMURD efectuau manevrele de resuscitare asupra șoferului găsit în apă.

Din primele date disponibile, conducătorul automobilului circula pe Șoseaua Virtuții, a părăsit carosabilul și a plonjat în albia râului Dâmbovița. Momentan nu sunt cunoscute toate împrejurimile care au dus la producerea acestui accident, însă autoritățile au pornit cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor.

Cookies