BREAKING | Un alpinist utilitar a murit în București. Bărbatul curăța geamurile unei cădiri de birouri

15 mai 2023
6302 Afișari
BREAKING | Un alpinist utilitar a murit în București. Bărbatul curăța geamurile unei cădiri de birouri
BREAKING | Un alpinist utilitar a murit în București. Bărbatul curăța geamurile unei cădiri de birouri. Imagine simbol: Freepik

Un alpinist utilitar a murit, în această dimineață, în București, în timp ce se afla la muncă. Bărbatul curăța geamurile unei clădiri de birouri din Capitală.

Un alpinist utilitar a murit în București.

Un alpinist utilitar a murit astăzi, 15 mai 2023, în București , în timp ce curăța geamurile unei clădiri de birouri, transmite Observatornews.ro. Incidentul a avut loc pe strada Buzești din Sectorul 1.

Din nefericire, cu toate că au fost aplicate manevre de resuscitare, bărbatul în vârstă de aproximativ 30 de ani nu a supraviețuit.

La data de 15 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, transmite Poliția.

Trupul fără viață al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici (INML). Aici urmează să fie efectuată necropsia.

Conform declarațiilor date de colegii săi de muncă, cordelina ce îl susținea pe acesta s-ar fi rupt.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies