BREAKING | Un al doilea caz de suicid în București, într-o singură zi. O adolescentă s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din sectorul 1

05 aug. 2022
8091 Afișari
BREAKING | Un al doilea caz de suicid în București, într-o singură zi. O adolescentă s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din sectorul 1

O adolescentă de 17 ani s-a aruncat aseară de la etajul 4 al unui bloc din sectorul 1 al Capitalei, în prezent fiind în comă la Spitalul Elias. Tot ieri, o femeie s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc din București, sectorul 4.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru News.ro că joi seară, în jurul orei 23.30, adolescenta, care dormea în acelaşi pat cu sora sa şi cu o apropiată a familiei, s-a ridicat din pat, a deschis fereastra şi s-a aruncat în gol.

Anunţaţi de prietena de familie, părinţii fetei, care dormeau într-o altă încăpere, au coborât pentru a vedea în ce stare este fiica lor.

Adolescenta a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi internată în comă, la Spitalul Elias.

Sursele citate au mai afirmat că fata de 17 ani se afla sub tratament pentru depresie. În acest caz, Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

O altă persoană s-a aruncat, ieri, în gol de la etaj, în București. Gestul necugetat al acesteia a fost cauzat de divorțul prin care trecuse. Cu toate că autoritățile ajunse la fața locului au încercat să o convingă pe femeie să nu se arunce, aceasta a ales să își pună capăt zilelor.

Alte subiecte din București:

Cookies