BREAKING | Un accident moto-auto s-a produs pe Bd. Ferdinand. Martor: Motociclistul a fost preluat de o ambulanță și acuza dureri la picior

12 oct. 2023
481 Afișari
BREAKING | Un accident moto-auto s-a produs pe Bd. Ferdinand. Martor: Motociclistul a fost preluat de o ambulanță și acuza dureri la picior
BREAKING | Un accident moto-auto s-a produs pe Bd. Ferdinand. Martor: Motociclistul a fost preluat de o ambulanță și acuza dureri la picior | Sursă foto: Info trafic București și Ilfov

Un accident între o motocicletă și un autoturism a avut loc pe Bulevardul Ferdinand din București, în jurul orei 9:40. Motociclistul a fost preluat de o ambulanță, acuzând dureri la un picior.

Un accident moto-auto s-a produs pe Bd. Ferdinand

Potrivit unui membur al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, un motociclist a intrat în plin într-o mașină care nu s-a asigurat și s-a dat peste cap. O ambulanță s-a deplasat la fața locului și l-a preluat pe motociclist, acesta acuzând dureri la un picior.

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Ferdinand din București.

Accident moto-auto pe Ferdinand, acum 30 min. O masina a iesit fara sa se asigure, moto a intrat in plin in botul masinii si s-a dat peste cap.

Pilot luat de ambulanta, acuza dureri la picior.

De asemenea, potrivit autoarei postării de pe Facebook, șoferul ar fi mutat mașina de la locul accidentului, chiar dacă motociclistul se afla încă pe șosea.

Soferul a mutat masina de la locul accidentului desi victima era pe jos, pot da declaratie daca e nevoie.

Șoferul implicat în accident a declarat că a mutat mașina pentru a nu încurca circulația, potrivit martorei.

Eram acolo cand motopolitistul l-a intrebat pe sofer daca a mutat masina pe colt sau asa a ramas dupa impact si soferul a raspuns ca „a mutat-o ca nu voia sa incurce circulatia🤬“, am lasat datele mele politistului si a notat si acesta in fisa raspunsul soferului.

Codul rutier (OUG 195/2002) stabilește, la alineatul 3, Art. 77, că este interzisă schimbarea poziției unui vehicul implicat într-un accident de circulație în urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrității corporale ori a sănătății uneia sau a mai multor persoane, modificarea stării locului sau ștergerea urmelor accidentului fără acordul autorităților.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies