BREAKING | Triplă tentativă de sinucidere. Un bărbat și două femei au vrut să-și ia zilele prin înec. Care este starea acestora

07 ian. 2022
378 Afișari
BREAKING | Triplă tentativă de sinucidere. Un bărbat și două femei au vrut să-și ia zilele prin înec. Care este starea acestora
BREAKING | Triplă tentativă de sinucidere. Un bărbat și două femei au vrut să-și ia zilele prin înec. Care este starea acestora. Sursa foto: Unsplash

Triplă tentativă de sinucidere pe malul Dunării, după ce trei persoane: soră, frate și mama acestora au vrut să își pună capăt zilelor intrând în apa brațului Borcea. Potrivit surselor, nu ar fi vorba de prima tentativă de suicid a acestor persoane, care în ultimii ani s-au confruntat cu o situație financiară extrem de precară.

Tragedie pe malul Dunării. Trei persoane: soră, frate și mama acestora au vrut să-și ia zilele în apele brațului Borcea. Pompierii militari ai departamentului Călărași au intervenit de urgență la fața locului și i-au scos din apa înghețată.

Triplă tentativă de sinucidere. Sora și mama au decedat

Din cele trei persoane care au fost găsite în apă de pompieri, doar în privința bărbatului de 55 au mai putut fi făcute eforturi de salvare. Acesta a fost extras din apele reci în stare de șoc hipotermic sever și a fost transportat la Spitalul de Urgență Călărași, potrivit informațiilor transmise de ISU Călărași, conform Observator News.

Din păcate, sora și mama acestuia, în vârstă de 47, respectiv 77 de ani, erau deja în stop cardio-respirator în momentul în care au fost scoase la suprafață, astfel că medicul aflat la fața locului a putut doar să constate decesul acestora.

Mai mult, din primele investigații efectuate la fața locului a rezultat faptul că cei trei au consumat o substanță necunoscută dintr-o sticlă găsită pe malul Dunării.

Cele trei persoane nu se află la prima încercare de suicid

Cele trei persoane nu s-ar afla la prima tentativă de sinucidere – în 2017 aceștia ar fi încercat să-și ia zilele prin același mod – au băut sodă caustică iar apoi s-au aruncat în apele Dunării, însă au eșuat. Mai mult, cei doi frați și mama acestora au recurs la acest gest din cauza situației financiare extrem de dificilă.

Aceștia erau cunoscuți de localnici ca având afecțiuni psihice, și au locuit o vreme pe străzi după ce locuința le-a fost scoasă la vânzare. Între timp, cei trei au locuit într-o locuință socială, de unde au fost evacuați în anul 2017.

În acest sens, primarul din Călărași, Marius Dulce, a precizat că autoritățile le-au oferit celor celor trei un apartament, însă aceștia au preferat să rămână pe străzi, chiar dacă familia nu ar fi trebuit să plătească pentru locuința socială.

Cookies