BREAKING | Trafic restricționat în Pasajul Unirii, începând din această seară. Cât durează restricția și ce mai fac constructorii

21 nov. 2022
5357 Afișari
BREAKING | Trafic restricționat în Pasajul Unirii, începând din această seară. Cât durează restricția și ce mai fac constructorii
BREAKING | Trafic restricționat, pe timpul nopții, în Pasajul Unirii, până la începutul lunii decembrie. Ce mai fac constructorii. Sursa foto: Primăria Sectorului 4

Trafic restricționat, începând din această seară și până în decembrie, în Pasajul Unirii. Restricția va fi doar noaptea, în intervalul orar 23:00 – 05:00. Primăria Sectorului 4 anunță la ce anume lucrează constructorii.

Trafic restricționat în Pasajul Unirii

„Se montează 40 de ventilatoare și peste 100 de stingătoare”, anunță Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă.

Astfel, începând cu această seară (21 noiembrie 2022) și până la data de 08 decembrie 2022, șoferii trebuie să știe că, pe timpul nopții, în Pasajul Unirii va fi trafic restricționat.

Astfel, între orele 23:00 și 05:00, șoferii care circulă prin centrul Capitalei sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor aflați în zonă. Oamenii legii vor dirija circulația în funcție de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier.

Abia acum sunt definitivate lucrările

Ce anume mai fac constructorii la Pasajul Unirii? Potrivit informațiilor oficiale transmise de PS4, aceștia vor monta ultimele 40 de ventilatoare de tip JET FAN. Aceste ventilatoare vor definitiva sistemul de ventilație/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță ce au fost executate vara aceasta.

În același timp, până joi, 8 decembrie 2022, în Pasajul Unirii se vor monta și peste 100 de stingătoare ce vor putea fi folosite, în cazul în care situația o va impune. Totodată, se vor înlocui elementele afectate de incidentul produs în luna octombrie, atunci când o mașină a luat foc în mers (cabluri electrice, panouri metalice de pe pereții interiori și de pe tavan).

„Aceste lucrări se vor realiza pe timpul nopții, tocmai pentru a afecta cât mai puțin traficul rutier din zonă”, transmite sursa citată.

Cookies