BREAKING | Trafic oprit pe Centura Capitalei, din cauza unui accident, în zona localității Măgurele. Un șofer a fost rănit, a fost trimis un elicopter SMURD

14 feb. 2023
441 afișări
BREAKING | Trafic oprit pe Centura Capitalei, din cauza unui accident, în zona localității Măgurele. Un șofer a fost rănit,  a fost trimis un elicopter SMURD
BREAKING | Trafic oprit pe Centura Capitalei, din cauza unui accident, în zona localității Măgurele. Un șofer a fost rănit, a fost trimis un elicopter SMURD | Imagine simbol: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Un accident grav a avut în această după amiază pe Centura Capitalei. Centrul Info Trafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că traficul din zonă este oprit.

Trafic oprit pe Centru Capitalei, după producerea unui accident grav

Centrul Info Trafic din Cadrul Inspectoratului general al Poliției Române a informat că pe DNCB (Centura București) a avut loc un accident, în zona localității Măgurele, județul Ilfov. Coliziunea față-spate a avut loc între două autotrenuri și o autoutilitară.

În urma impactului unul dintre șoferi a fost rănit și necesită îngrijiri medicale. Traficul rutier în zona respectivă este oprit la acest moment:

Este oprită circulația pe sensul Bragadiru către Berceni, fiind deviat traficul pe DJ 401A, prin localitatea Măgurele, anunță Centrul Info Trafic.

Polițiștii au informat că la fața locului va ateriza un elicopter SMURD care va prelua șoferul ce a fost rănit în urma accidentului.

Se estimează că traficul ar putea fi reluat după ora 15.00.

Știre în curs de actualizare.

Cookies