BREAKING | Președinta Comisiei Europene e la Cotroceni, discută cu președintele Iohannis. A ajuns azi-noapte la București, unde a fost așteptată de premierul Ciucă.

03 mart. 2022
232 afișări
BREAKING | Președinta Comisiei Europene e la Cotroceni, discută cu președintele Iohannis. A ajuns azi-noapte la București, unde a fost așteptată de premierul Ciucă.
BREAKING | Președinta Comisiei Europene e la Cotroceni, discută cu președintele Iohannis. A ajuns azi-noapte la București, unde a fost așteptată de premierul Ciucă | Sursa foto: Facebook-Klaus Iohannis

Președinta Comisiei Europene (executivul UE), Ursula von der Leyen, este, de la ora 10:00, la Palatul Cotroceni, unde discută cu președintele Klaus Iohannis despre  războiul din Ucraina.

După întâlnire, von der Leyen și Klaus Iohannis vor face declarații de presă comune.

Președinta Comisiei Europene e la București

Șefa executivului european a anunțat că vine în România ca să discute cu liderii politici de la București despre situația din Ucraina și despre sprijinul Europei pentru refugiatii din Ucraina.

A ajuns la București azi-noapte și a fost întâmpinată de premierul Nicolae Ciucă. După întâlnire, Ursula von der Leyen a postat pe Twitter următorul mesaj:

Mă bucur să îl vâd pe Nicolae Ciucă, la sosirea mea în România pentru discuții despre situația din Ucraina. Românii îi întâmpină cu brațele deschise pe oamenii care fug de război. Sunt aici să le mulțumesc și să discutăm cum îi putem sprijini cel mai bine.

 

După întâlnirea cu Ursula von der Leyen și declarațiile comune de presă,  președintele Klaus Iohannis va avea o întâlnire cu Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, Filippo Grandi.

Știre în curs de actualizare

 

Cookies