BREAKING | Pieton lovit mortal pe trecere de un camion, la intersecția dintre Aurel Perșu și Șoseaua Turnu Măgurele. Trafic restricționat | UPDATE

21 nov. 2023
2653 Afișari
BREAKING | Pieton lovit mortal pe trecere de un camion, la intersecția dintre Aurel Perșu și Șoseaua Turnu Măgurele. Trafic restricționat | UPDATE
BREAKING | Pieton lovit violent pe trecere, la intersecția Aurel Perșu cu Turnu Măgurele. Martor: Victima, pe jos, acoperită. Poliția verifică un camion | Trafic îngreunat. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Marius Mitrică

Un accident grav cu pieton a avut loc, în urmă cu scurt timp, în Sectorul 4, pe trecerea de pietoni din zona Aurel Perșu x Turnu Măgurele. Martorii le transmit conducătorilor auto să evite zona. Se circulă dirijat de poliție.

Pieton lovit violent pe trecere, la intersecția Aurel Perșu cu Turnu Măgurele

Un pieton a fost lovit pe trecere, la intersecția Aurel Perșu cu Turnu Măgurele, marți, 21 noiembrie 2023, la ora prânzului.

Informația a fost transmisă pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”:

Accident cu victimă la trecerea de pietoni Aurel Persu cu Turnu Măgurele, a transmis Cristian C.

Un alt martor, membru în același grup, a transmis că la o distanță de 100-200 metri era un camion încercuit de vreo 3 echipaje de poliție și se uitau pe partea dreaptă la camion. Totodată, bărbatul a mai spus că:

La intersecția cu Perșu era persoana acoperită 😥
Presupun că a fost lovită de acel camion, spune Marin V.

Un alt membru al comunității le recomandă șoferilor să evite zona și îi anunță că în zonă se află oamenii legii care dirijează circulația rutieră:

Evitați zona, se circulă dirijat de poliție…, a spus Cornel J.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Marius Mitrică

Infotrafic România scrie că, din primele informații, șoferul unui camion, în vârstă de 43 de ani, se deplasa pe Strada Turnu Magurele dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către Bd. Metalurgiei. În zona imobilului cu numărul 40, a surprins și accidentat mortal  un pieton care se angajase în traversare. 

Traficul rutier este restricționat pe Strada Turnu Magurele, pe banda 1, în sensul către Bulevardul Metalurgiei,iștii sunt la fața locului,  pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul în urma căruia uin pieton care traversa pe trecere a murit.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Cookies