BREAKING | Pieton lovit mortal de o mașină pe Bulevardul Iuliu Maniu din București. Traficul a fost restricționat

27 ian. 2023
727 Afișari
BREAKING | Pieton lovit mortal de o mașină pe Bulevardul Iuliu Maniu din București. Traficul a fost restricționat
BREAKING | Pieton lovit mortal de o mașină pe Bulevardul Iuliu Maniu din București. Traficul a fost restricționat. Sursa foto: Facebook/ Marius Mitrică/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un pieton, în vârstă de 24 de ani, a fost lovit mortal de o mașină pe Bulevardul Iuliu Maniu din București. Traficul rutier a fost restricționat în urma accidentului rutier.

Un pieton de 24 de ani a fost lovit mortal pe Bulevardul Iuliu Maniu

Șoferul, care are tot vârsta de 24 de ani, se deplasa pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe sensul de mers către Autostrada A1, după cum transmite Infotraficromania.ro.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere București au fost sesizați, în jurul orei 14:30 în legătură cu accidentul rutier, printr-un apel la 112. Conducătorul mașinii a dat peste tânărul de 24 de ani când acesta traversa strada. În urma impactului pietonul a decedat.

Șoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero.

Traficul a fost restricționat

Traficul rutier din zona respectivă a fost restricționat, pe ambele benzi de pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe sensul de mers către Strada Valea Cascadelor. Bucureștenii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări la fața locului. Astfel se vor putea stabili exact cauzele și condițiile în care s-a produs acest grav accident rutier din Capitală.

Cookies