BREAKING | Pieton lovit de tramvai pe Calea Rahovei din București. STB: Tramvaiele 32 sunt blocate, iar călătorii sunt preluați de autobuzele 632 | UPDATE

17 feb. 2023
9993 Afișari
BREAKING | Pieton lovit de tramvai pe Calea Rahovei din București. STB: Tramvaiele 32 sunt blocate, iar călătorii sunt preluați de autobuzele 632 | UPDATE
BREAKING | Pieton lovit de tramvai pe Calea Rahovei din București. STB: Tramvaiele 32, blocate la Petre Ispirescu. Sursa foto: Arhivă

Un pieton a fost lovit de tramvai, vineri seară, în zona Calea Rahovei din București. STB anunță că tramvaiele 32 sunt blocate la Petre Ispirescu, pe sensul spre Depoul Alexandria.

Pieton lovit de tramvai, pe Calea Rahovei din București

Vineri seară, 17 februarie 2023, un pieton a fost lovit de tramvai pe Calea Rahovei din București, potrivit informațiilor transmise pe grupul de Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

„Calea Rahovei
– pieton lovit de tramvai. rănit ușor
– de evitat”, transmite un membru al comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov pe pagina de Facebook.

Un alt membru al comunității anunță că tramvaiele sunt blocate spre Depoul Alexandria:

„se așteaptă să se vină cu măsuratorile (deci nici un tramvai sens Alexandria nu va fi mutat)”

Victima a fost o femeie în vârstă de 45 de ani. Din fericire, ar fi suferit răni ușoare.

Vatmanul, în vârstă de 48 de ani, a fost testat și nu consumase băuturi alcoolice.

Anchetatorii trebuie să afle cum s-a petrecut incidentul. Urmează ca oamenii legii să vizioneze și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă.

Linia 32 blocată. Călătorii sunt preluați de o linie navetă

Tramvaiele sunt blocate în continuare în jurul orei 19:48. STB anunță că pentru preluarea călătorilor, pe traseul liniei 32 funcționează, acum, linia navetă de autobuz 632, între Depoul Alexandria și Șos. Progresului.

STB anunță pe pagina de Twitter că linia 32 este blocată pe Calea Rahovei, la Petre Ispirescu pe sensul spre Depoul Alexandria:

Linia 32 – blocată pe Calea Rahovei, la Petre Ispirescu, pe sensul spre Depoul Alexandria. Cauza: eveniment de circulație. Tramvaiele circulă deviat, la Zețarilor.

Tramvaiele au fost blocate aproximativ o oră.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies