BREAKING | Piața Victoriei, aproape blocată. Zeci de taximetriști s-au mutat aici spontan cu protestul din Piața Constituției. STB: Mai multe linii circulă deviat | UPDATE

28 feb. 2024
1252 afișări
BREAKING | Piața Victoriei, aproape blocată. Zeci de taximetriști s-au mutat aici spontan cu protestul din Piața Constituției. STB: Mai multe linii circulă deviat | UPDATE
BREAKING | Piața Victoriei, aproape blocată. Zeci de taximetriști s-au mutat aici spontan cu protestul din Piața Constituției. STB: Liniile 100, 205 și 381 circulă deviat. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov/ Gino Cristian P.

Piața Victoriei este aproape blocată, miercuri după-amiază, 28 februarie 2024, de zeci de taximetriști. Aceștia au decis să declanșeze un protest spontan.

Totodată, din cauza protestului spontan, STB îi anunță pe călători că liniile 100, 205 și 381 circulă deviat.

UPDATE, ora 17:39: Autobuzele liniilor 203, 205, 301, 331, 331B și 381 circulă normal în zona Piața Victoriei, anunță STB.

UPDATE, ora 16:08: STB a anunțat că autobuzele liniilor 203, 205, 331, 331B și 301 circulă deviat, din cauza traficului restricționat de pe Bd. Kiseleff. A fost reluată circulația autobuzelor liniei 100 pe traseul de bază.

Piața Victoriei, aproape blocată de zeci de taximetriști

Zeci de taximetriști au decis miercuri, în ultima zi cu protest în Piața Constituției, să declanșeze un protest spontan și să ajungă în Piața Victoriei, zona fiind aproape blocată.

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” i-a întrebat pe ceilalți șoferi din grup cum se circulă în zona Piața Victoriei, iar un alt șofer i-a răspuns. Bărbatul a făcut haz de necaz:

foarte bine😂am stat de pe strada Paris până la Romană 30 de min, spune Valentin M.

Taximetriști din întreaga țară au protestat vreme de 3 zile, în perioada 26-28 februarie, în Piața Constituției. Protestul a fost organizat de Asociația Națională a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT).

Mai multe linii STB, deviate

Societatea de Transport București a anunțat la ora 15:07 că autobuzele liniilor 100, 205 și 381 circulă deviat din cauza protestului spontan al taximetriștilor din Piața Victoriei.

Autobuzele liniilor 100, 205 si 381 circula deviat. Cauza: protest spontan in Piata Victoriei, a transmis STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Felicia P.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Felicia P.

Ce vor șoferii de taxi, de fapt

🚕 limitarea copiilor conforme, pe criterii similare cu cele aplicate serviciului de taximetrie, având ca rezultat protejarea calității vieții și aerului,

🚕 eliminarea posibilității de emitere a copiei conforme pentru auto deţinute de operatori cu contract de comodat sau închiriere şi ridicarea pragului de autorizare la vechimea maşinii la 5 ani prima autorizare, maximum 10 ani,

🚕 interzicerea colantării – sau aplicarea regulamentelor locale cu privire la reclame – pe autoturismele arondate la platformele digitale și aplicarea de ecusoane pe portierele spate care să conțină datele de identificare ale operatorului,

🚕 eliminarea „tarifului dinamic”, potrivit recomandărilor de la Consiliul Concurenţei cu privire la practicile înșelătoare,

🚕 respectarea Art. 6 din Legea 204/2019 cu privire la fiscalizarea curselor și comisioanelor printr-o entitate fiscală înregistrată la ONRC cu Suspendarea avizului tehnic până la intrarea în legalitate.

VIDEO

În zonă sunt polițiști care dirijează traficul rutier.

Sursă video: Facebook/ G.C.P. – Info Trafic București și Ilfov

Cookies