BREAKING | Trafic complet blocat pe Centura Capitalei, la km 44, după ce o cisternă a explodat în urma unui accident, între Jilava și Măgurele | UPDATE

18 mai 2023
1572 Afișari
BREAKING | Trafic complet blocat pe Centura Capitalei, la km 44, după ce o cisternă a explodat în urma unui accident, între Jilava și Măgurele | UPDATE
BREAKING | Pericol pe Centura Capitalei, după ce o cisternă a explodat în urma unui accident, între Jilava și Măgurele. Circulație oprită pe DNCB | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Accident deosebit de grav pe Centura Capitalei, în urma căruia o cisternă a explodat între Jilava și Măgurele. La foarte scurt timp după impact, cisterna a luat foc.

UPDATE, ora 14:17: Traficul nu a fost reluat. Se estimează reluarea circulației pe DNCB după ora 16:00, potrivit autorităților.

UPDATE, ora 11:20: Un alt membru al comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov a transmis că, din nefericire, șoferul TIR-ului a decedat.

Celălalt șofer a fost rănit, dar era conștient și a fost transportat la spital.

Polițiștii au deviat circulația prin Măgurele, Ilfov. Circulația pe Centura București ar putea fi reluată după ora 13:00:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DNCB (Centura București), la kilometrul 44, între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov, s-a produs o coliziune între o autocisternă încărcată cu mălai și un autocamion încărcat cu fier, în urma impactului producându-se un incendiu. Incidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre conducătorii auto și cu rănirea celuilalt.

Traficul este oprit pe DNCB, fiind deviat de polițiști pe rute alternative.

Se estimează reluarea circulației pe Centura București după ora 13.00.

Pericol pe Centura Capitalei, după ce o cisternă a explodat în urma unui accident, între Jilava și Măgurele

În accident au fost implicate o autocisternă cu un TIR, iar impactul a fost frontal.

Potrivit informațiilor transmise de un membru al comunității Info Trafic Bucuresti și Ilfov pe Facebook, o persoană se află în stop cardiorespirator.

La fața locului au ajuns de urgență pompierii și echipaje SMURD.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat în urmă cu puțin timp că traficul rutier este oprit pe Centura Capitalei pentru lichidarea unui incendiu auto:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit în ambele direcții pe DNCB (Centura București), la kilometrul 44, între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unui autotren.

Informațiile transmise de IPJ Ilfov

La data de 18 mai a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB Măgurele Jilava, Km 44, arde o cisternă, posibil transport de mălai și un alt autotren de transport marfă. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele și ai Serviciului Rutier Ilfov pentru efectuarea activităților din competență. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje SMURD și ambulanțe.

Polițiștii rutieri au asigurat perimetrul locului unde s-a produs evenimentul. În urma evenimentului, a rezultat rănirea unei persoane, care, la acest moment, primește îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului. Se efectuează activități pentru identificarea și a altor posibile victime, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov, potrivit antena3.ro.

ISU B-IF: Autovehiculele ard în totalitate

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă. Alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF. Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informații privind conținutul transportului. Traficul în zonă este restricționat”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Cookies