BREAKING | Pasajul Unirii, blocat în această dimineață de un camion care s-a înțepenit în limitatorul de înălțime

08 sept. 2022
927 Afișari
BREAKING | Pasajul Unirii, blocat în această dimineață de un camion care s-a înțepenit în limitatorul de înălțime
BREAKING | Pasajul Unirii, blocat în această dimineață de un camion care s-a înțepenit în limitatorul de înălțime. Sursa imagine: Inquam Photos/ Octav Ganea

Șoferi, încercați să ocoliți zona. Un camion a acroșat limitatorul de înălțime maximă admisă, iar Pasajul Unirii este blocat joi dimineață, sens spre Universitate.

UPDATE, ora 09:57: Societatea de Transport București a anunțat că autobuzele liniei 381 și-au reluat traseul normal, prin Pasajul Unirii. Devierea a durat 90 de minute (în intervalul orar 08:15-09:45).

Circulația a fost reluată în Pasajul Unirii.

Pasajul Unirii, blocat de un camion care s-a înțepenit în limitatorul de înălțime

La doar câteva zile de la inaugurare, Pasajul Unirii este închis temporar, joi dimineață, din cauza șoferului unui camion care a forțat intrarea.

Camionul a acroșat limitatorul de înălțime maximă admisă, iar traficul rutier este paralizat în zonă. Tăblierul pasajului se afla la o înălțime de 3.5 metri, iar vehiculul are înălțimea de 4 metri.

Traficul din zonă este unul de coșmar. Circulația rutieră este blocată pe sensul dinspre Tineretului spre Universitate.

Sursa imagine: Inquam Photos/ Octav Ganea

STB a deviat linia unui autobuz

Din cauza accidentului, Societatea de Transport București a deviat temporar linia autobuzului 381. Autobuzele circulă pe deasupra Pasajului Unirii, prin Piața Unirii.

„Cauza: vehicul rămas defect la intrarea în pasaj, pe sensul spre Universitate”, transmite STB SA Clienti pe Twitter.

STB a făcut anunțul la ora 8:54.

Pasajul Unirii a fost închis pentru lucrări de consolidare la data de 19 iunie 2022, iar acestea au fost finalizate la începutul lunii septembrie. Șoferii circulă, din nou, prin pasaj începând cu data de 4 septembrie 2022.

În primele două zile de la inaugurare, două autocare au rămas blocate în indicatorul pus înainte de intrarea în Pasajul Unirii – care are scopul de a arăta și de a verifica înălțimea maximă admisă.

Cookies