BREAKING | Operațiune de salvare în București. Mai mulți muncitori s-ar fi intoxicat cu vapori de la substanțele toxice folosite

12 apr. 2023
271 Afișari
BREAKING | Operațiune de salvare în București. Mai mulți muncitori s-ar fi intoxicat cu vapori de la substanțele toxice folosite
BREAKING | Operațiune de salvare în București. Mai mulți muncitori s-ar fi intoxicat cu vapori de la substanțele toxice folosite | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Mai mulți muncitori care lucrau într-o clădire din centrul Capitalei s-ar fi intoxicat cu vaporii toxici degajați de substanțele pe care le foloseau. Cel puțin șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cel puțin șase dintre muncitori s-ar fi intoxicat din cauza vopselei pe care o foloseau

Muncitorii lucrau într-o clădire care se află în proces de reabilitare. Aceștia s-ar fi intoxicat cu vaporii toxici degajați de substanțele pe care le foloseau. Cel puțin șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cineva a sunat la 112 și a anunțat că mai multe persoane se simt rău într-o clădire din Centrul Capitalei în care se execută reparații. La fața locului au ajuns două ambulanțe SMURD și o autospecială de pompieri, conform Digi 24.

Pentru lucrările de modernizare, muncitorii au folosit vopsea, iar din cauza mirosului și a vaporilor emanați de aceasta, persoanele s-ar fi intoxicat.

În aceste momente, persoanele primesc îngrijiri medicale la fața locului. Există posibilitatea ca două dintre acestea să fie transportate la spital.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies