BREAKING: Oficial din corpul de control al premierului, găsit decedat în camera sa de hotel din Mamaia

03 feb. 2022
589 Afișari
BREAKING: Oficial din corpul de control al premierului, găsit decedat în camera sa de hotel din Mamaia
BREAKING: Oficial din corpul de control al premierului, găsit decedat în camera sa de hotel din Mamaia. Sursa foto: Gandul

Fostul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan, a fost găsit decedat în camera sa de hotel din stațiunea Mamaia. Anunțul a fost făcut de Ministerul Justiției, care a postat cu această ocazie și un mesaj de condoleanțe.

Secretarul General al Guvernului, Claudiu Bejan, a fost găsit decedat în baia camerei de hotel unde era cazat în stațiunea Mamaia. Din primele informații pare că fostul director al Administrației Naționale a Penitenciarelor ar fi suferit un infarct, acesta având probleme cardiace.

Oficial din corpul de control al premierului, găsit mort în camera sa de hotel

Potrivit declarației sale de avere din anul 2020, Claudiu Bejan a ocupat în trecut și funcția de consilier al ministrului Justiției, în perioada în care această poziție era ocupată de Ana Birchall.

Înainte de a fi directorul general al ANP, Bejan a fost directorul adjunct al Penitenciarului Poarta Albă între februarie 2010 și mai 2012, a ocupat tot în ANP funcția de director al Direcției de Reintegrare Socială între 2008 și 2010, și a fost director general al aceluiași penitenciar timp de 5 ani, din 2002 până în 2007.

Claudiu Bejan și-a început cariera în urmă cu 27 de ani, în septembrie 1995, la Penitenciarul Slobozia. În Administrația Națională a Penitenciarelor a intrat în mai 1997, ocupând postul de consilier juridic până în octombrie 2002.

Mesajul transmis de Ministerul Justiției cu ocazia decesului lui Claudiu Bejan

Iată mesajul publicat de Ministerul Justiției în urma decesului lui Claudiu Bejan:

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor.
Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare.
Dumnezeu să-l odihnească!
Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

Cookies