BREAKING | O persoană a fost prinsă sub tramvai în București, zona Calea Rahovei/ Sebastian. Tânăra a decedat UPDATE

02 aug. 2022
28460 Afișari
BREAKING | O persoană a fost prinsă sub tramvai în București, zona Calea Rahovei/ Sebastian. Tânăra a decedat UPDATE
BREAKING | O persoană a fost prinsă sub tramvai în București, zona Calea Rahovei/ Sebastian. Mai multe echipaje de poliție și descarcerare sunt la fața locului. Sursa foto: B365.ro

Accident grav, petrecut marți în București. O persoană a fost prinsă sub tramvai în zona Calea Rahovei/ Sebastian. Mai multe echipaje de poliție și descarcerare s-au deplasat la fața locului.

UPDATE, ora 18:51: Biroul de Presă al Brigăzii Rutiere a declarat pentru Agerpres că victima avea vârsta de 22 de ani.

UPDATE, ora 17:56: Inițial, a răspuns manevrelor de resuscitare, dar din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața după ce a intrat într-un nou stop cardio-respirator.

Traficul în zonă încă este blocat.

UPDATE, ora 17:41: Traficul rutier este blocat în continuare. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona Calea Rahovei.

UPDATE, ora 17:30: Victima, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a răspuns manevrelor de resuscitare. Urmează să fie transportată la spital, potrivit informațiilor publicate pe grupul de Facebook – Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

BREAKING | O persoană a fost prinsă sub tramvai în București, zona Calea Rahovei/ Sebastian

Accidentul deosebit de grav s-a petrecut marți după-amiază (2 august 2022) în București, zona Calea Rahovei cu Sebastian.

O persoană a fost prinsă sub tramvai. În zonă se circulă greu. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și descarcerarea.

Surse b365.ro au declarat că victima este o tânără.

„Fata e in stop respirator”, declară un internaut pe grupul de Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov.

Tramvaiele 8, 23 și 32 sunt blocate în zona Calea Rahovei/Calea Ferentari, pe sensul spre Zețarilor. Linia 32 este blocată în continuare, iar autobuzele liniei-navetă 632 circulă pe un traseu prelungit, până la Piața Unirii, potrivit informațiilor oficiale transmise de STB SA Clienți.

Cookies