BREAKING | O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei la București, apoi a luat foc. Trafic blocat pe Kiseleff | UPDATE

06 apr. 2022
1899 Afișari
BREAKING | O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei la București, apoi a luat foc. Trafic blocat pe Kiseleff | UPDATE
BREAKING | O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei la București, apoi a luat foc. Trafic blocat pe Kiseleff | Sursa foto: Tudor Bogdan Teodorescu, Facebook

UPDATE ora 08:00: Potrivit unor surse Antena3, șoferul este Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA. El tocmai a fost condamnat, în prima instanță, la 15 ani de închisoare, în dosarul în care a fost judecat pentru că și-a violat fiica vitregă.

Azi-dimineață, el s-ar fi urcat la volanul maşinii înmtriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei. Când a ajuns acolo, el s-a stropit cu benzină, şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei.

Incident la Ambasada Rusiei la București. Comunicatul Poliției Capitalei:

 În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism.

Știrea inițială

A fost declanșată alertă în centrul Capitalei, în zona Ambasadei Rusiei la București, pe Bulevardul Kiseleff,  acolo unde azi-dimineață, în jurul orei 06:00, un bărbat s-a izbit cu mașina în gardul reprezentanței diplomatice a Moscovei la București. Mașina a luat foc. Șoferul a murit imediat.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Jandarmeriei, Poliţiei, ale SMURD și ale Ambulanţei, dar și echipaje ale Serviciului Român de Informaţii (SRI).

În acest moment, încă nu este clar dacă mașina a luat foc din cauza impactului sau dacă șoferul a incendiat-o din interior.

BREAKING | O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei la București, apoi a luat foc. Trafic blocat pe Kiseleff
Un bucureștean a suprins mașina în flăcări în gardul Ambasadei Rusiei la București | Sursa foto: Tudor Bogdan Teodorescu, Facebook

O mașină s-a izbit în gardul Ambasadei Rusiei, un bucureștean a filmat incendiul

În acest moment, zona e împânzită de polițiști și anchetatori, iar variantele luate în calcul sunt atât un accident, cât și un act intenționat. Cel mai probabil, spun acum surse apropiate anchetei, este vorba despre a doua variantă: aceea că e vorba despre un gest intenționat.

Mașina este înregistrată cu număr de București.

O mașină s-a izbit de gardul Ambasadei Rusiei. Trafic blocat pe Kiseleff

Traficul este închis pe Bulevardul Kiseleff, de la Arcul de Triumf spre Piața Victoriei.

Știre în curs de actualizare

 

Cookies