BREAKING | O mașină de poliție a lovit doi copii pe o trecere de pietoni în București. O fetiță a murit pe loc | UPDATE

13 ian. 2022
7741 Afișari
BREAKING | O mașină de poliție a lovit doi copii pe o trecere de pietoni în București. O fetiță a murit pe loc | UPDATE
BREAKING | O mașină de poliție a lovit doi copii în București. O fetiță a murit pe loc. Sursă foto: Captură/ Antena3

Accident deosebit de grav în Capitală, joi, la orele prânzului. Două fete au fost lovite de o mașină de poliție. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 1.

BREAKING | O mașină de poliție a lovit doi copii în București. O fetiță a murit pe loc. Copilele se aflau pe trecerea de pietoni.

Una dintre fete a fost rănită grav, iar medicii au declarat decesul la fața locului.

UPDATE: Nu se știe dacă polițistul era în misiune. Aceste detalii urmează să fie stabilite, precizează Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliția București.

UPDATE: Fata decedată în urma unui stop cardio-respirator avea vârsta de 13 ani, iar cealaltă fată, în vârstă de 11 ani, a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, cu multiple traumatisme. Vârsta celor două fete a fost confirmată de Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Daniel Vasile, pentru hotnews.ro.

UPDATE: Martorii spun că polițistul aflat la volanul mașinii a fost luat de un alt polițist ajuns la fața locului. Șoferul implicat în accident s-ar fi schimbat de haine după un tomberon.

În comunicatul transmis de poliție, nu există detalii despre starea fetelor, dar nici despre vârstă.

O mașină de poliție a lovit doi copii pe o trecere de pietoni în București

Fetele, în vârstă de aproximativ 12 ani, se aflau pe trecerea de pietoni în momentul în care au fost lovite în plin de mașina de poliție. Gravul accident rutier s-a produs în București, pe strada Laminorului din Sectorul 1.

Polițiștii care se aflau în mașină au solicitat ajutorul medicilor, iar la fața locului s-au deplasat de urgență mai multe autospeciale SMURD, dar și ale Ambulanței.

Medicii au resuscitat fetița ce se afla în stare gravă, dar din păcate nu au mai putut face nimic. După zeci de minute, cadrele medicale au anunțat decesul, potrivit antena3.ro.

Oamenii au ieșit revoltați în stradă, iar la fața locului au fost trimise Trupele Speciale ale Poliţiei pentru a preveni un scandal între oameni și polițiștii care se aflau în mașină.

O fetiță a murit pe loc

Fetele au fost spulberate în plin, iar una dintre ele a rămas cu piciorul rupt, pe trecere. Cealaltă fată a fost aruncată aproximativ 30 de metri. Lumea a început să urle pentru că ambulanța a venit greu. În primă fază, a venit o singură mașină, iar apoi a mai venit o altă ambulanță, a declarat un martor pentru sursa citată.

Martorii aflați la locul accidentului spun că mașina de poliție nu avea pornite semnalele acustice.

Poliția Capitalei a transmis o informare de presă în care spune că polițistul care se afla la volanul mașinii avea puse în funcțiune semnalele luminoase.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost anunțată de accidentul rutier de pe raza Sectorului 1 al Capitalei în jurul orei 13:30.

Comunicatul integral transmis de Poliția Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.

Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor.

Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.”, au transmis autoritățile

Cookies