BREAKING | O mașină arde în Pasajul Unirii. Incendiul a fost lichidat, iar traficul a fost reluat UPDATE

18 oct. 2022
15382 Afișari
BREAKING | O mașină arde în Pasajul Unirii. Incendiul a fost lichidat, iar traficul a fost reluat UPDATE
O mașină arde în Pasajul Unirii Sursa foto: Facebook/Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Incendiu în București, marți dimineață, în jurul orei 09:00. O mașină arde în Pasajul Unirii. Traficul este blocat.

UPDATE, ora 11:25: Traficul rutier s-a reluat în Pasajul Unirii, sensul de mers dinspre Bulevardul Cantemir către Strada Colței, anunță Brigada Rutieră.

UPDATE, ora 11:11: Purtătorul de cuvânt al ISU București transmite că mașina a ars în totalitate.

Sursa foto: ISU B-IF
Sursa foto: ISU B-IF

UPDATE, ora 10:27: Prefectul Capitalei, Toni Greblă anunță că traficul din Pasajul Unirii va fi oprit încă 10-15 minute, apoi circulația va fi reluată în mod normal.

UPDATE, ora 10:21: Șeful DSU, Raed Arafat, anunță că în acest moment incendiul a fost lichidat. De asemenea, toți oamenii care se aflau în pasaj au fost evacuați și se vor întoarce să-și ia mașinile.

„Incendiul a fost lichidat. Au fost speculații că nu a intrat mașina de pompieri, ea putea să intre dar nu era normal să intre, așa este procedura, dar au întins furtunurile, iar în pasaj funcționează desfumătoarele”, a declarat Arafat pentru antena3.

La fața locului intervin 8 autospeciale de pompieri și 5 ambulanțe SMURD. În mașina care a luat foc se aflau 3 adulți și un bebeluș.

BREAKING | O mașină arde în Pasajul Unirii

Circulația este oprită în această dimineață în Pasajul Unirii din Capitală, după ce o mașină a luat foc. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Prima mașină de pompieri ajunsă la fața locului nu a putut să intervină deoarece înălțimea autospecialei depășea gabaritul maxim permis. Mai apoi, a fost trimisă o autospecială mai mică. Pompierii intervin acum pentru stingerea incendiului.

În zonă nu funcționează nici semafoarele, iar polițiștii dirijează circulația, dacă se mai poate dirija ceva la ora aceasta, întrucât traficul este blocat.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs in pasajul Unirii. Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime pana in acest moment”, transmite ISU, conform antena3.ro.

Șoferii care se aflau în pasaj, în momentul în care a izbucnit incendiul, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Atât în pasaj, cât și pe rampele de acces se aflau aproximativ 100 de mașini.

Cookies