BREAKING | O mașină a intrat pe roșu în intersecție pe șoseaua Panduri și a lovit un autobuz STB. 6 oameni răniți în accidentul produs în București, cu puțin timp în urmă

25 aug. 2022
1802 Afișari
BREAKING | O mașină a intrat pe roșu în intersecție pe șoseaua Panduri și a lovit un autobuz STB. 6 oameni răniți în accidentul produs în București, cu puțin timp în urmă
Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Accidentul s-a produs în jurul orei 13 în sectorul 5 din București, la intersecția dintre șoseaua Panduri și strada Dr. reiner. anunță Poliția Capitalei. O șofer care conducea pe șoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie  a intrat pe roșu în intersecție și a intrat în coliziune cu un autobuz STB.

În autoturism se aflau șapte persoane, dintre care doi copii. Două dintre persoanele adulte au fost rănite grav și au fost duse la Spitalul Universitar. Copiii nu au fost răniți. Nu s-au înregistrat răniți nici în rândul călătorilor din autobuz.

Accident pe Panduri, circulația a fost restricționată

Circulația a fost restricționată pe șoseaua Panduri, în zona în care a avut loc accidentul.

Redăm integral comunicatul Poliției:

În jurul orei 12.28, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre sos. Panduri și str. Dr. Rainer.

Conducătorul unui autoturism care circula pe sos. Panduri dinspre Calea 13 Septembrie a intrat în coliziune cu autobuz din cadrul Societății de Transport București, care circula pe sos.Panduri dinspre Bd.Geniului.

În urma accidentului de circulație șase persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă doar trei dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Pe durata efectuării cercetării la fața locului, circulația rutieră s-a desfășurat sub îndrumarea polițiștilor rutieri, pe banda 1 de circulație, pe sensul de mers Calea 13 Septembrie-Bd.Geniului.

Știre în curs de actualizare

Cookies