BREAKING | O fetiță de trei ani a fost rănită de o mașină care a intrat într-un loc de joacă din București

12 sept. 2022
702 Afișari
BREAKING | O fetiță de trei ani a fost rănită de o mașină care a intrat într-un loc de joacă din București
BREAKING | O fetiță de trei ani a fost rănită de o mașină care a intrat într-un loc de joacă din București Sursă foto :Captură Antena 3

Un accident grav a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 12 septembrie 2022, în București. O fetiță de numai trei ani a fost rănită după ce o mașină a intrat într-un loc de joacă.

Update ora 15:20: Fetița a fost consultată în cadrul Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”. Ulterior aceasta a fost trimisă la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” pentru un examen neurologic, potrivit unor surse G4Media.

O fetiță de trei ani a fost rănită de o mașină care a intrat într-un loc de joacă

O mașină a intrat astăzi într-un loc de joacă aflat în Sectorul 4 al Capitalei, mai exact pe bulevardul Metalurgiei. În urma incidentului mașina a lovit un leagăn, iar o fetiță de trei ani a fost rănită, potrivit unor surse G4 Media.ro.

Copilul a fost transportat la Spitalul „Marie Curie”, pentru a primi îngrijiri medicale.

Conform primelor informații, la volan era o femeie și se pare ca aceasta a încurcat pedalele în timp ce încerca să parcheze mașina.

Se efectuează cercetări în cauză

La acest moment polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili exact cum s-a produs acest accident. Cercetările au fost preluate de către Secția 26 de Poliție din Capitală.

După cum a informat Brigada de Poliție Rutieră a Municipiului București, accidentul ar fi avut loc în Cartierul Solar, aflat pe bulevardul Metalurgiei, Sector 4.

Știre în curs de actualizare.

Cookies