BREAKING | O femeie s-a aruncat în fața metroului, la stația 1 Decembrie. Metrorex: A fost scoasă de sub tren, a scăpat cu viață

17 mai 2023
7235 Afișari
BREAKING | O femeie s-a aruncat în fața metroului, la stația 1 Decembrie. Metrorex: A fost scoasă de sub tren, a scăpat cu viață
BREAKING | O femeie s-a aruncat în fața metroului, la stația 1 Decembrie. Metrorex: A fost scoasă de sub tren, a scăpat cu viață. Sursa imagine: Inquam Photos / George Călin

Incident grav, miercuri dimineață, în Capitală: O femeie s-a aruncat în fața metroului, la stația 1 Decembrie. Potrivit primelor informații, a fost scoasă de sub tren și este conștientă.

O femeie s-a aruncat în fața metroului, la stația 1 Decembrie

Potrivit primelor informații, femeia s-a aruncat în fața garniturii de metrou. Ea a fost scoasă imediat de sub metrou și este conștientă, potrivit Gândul.ro.

Conform unor surse, femeia care s-a aruncat în fața metroului, la stația 1 Decembrie, ar avea probleme psihice.

Metrorex: Nu a existat un act de suicid azi

Metrorex a transmis că astăzi, 17 mai 2023, nu a existat un act de suicid la metrou. Incidentul s-a petrecut la ora 08:55, când o persoană a intrat în calea de rulare.

Personalul Metrorex a intervenit de urgență pentru a o scoate pe femeie de sub tren. Mai apoi, a fost predată Poliției.

Circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată.

Referitor la informaţiile apărute în presă, legate de un posibil incident la metrou, facem precizarea că nu a existat un act de suicid la metrou astăzi.

La 8:55, în staţia 1 Decembrie 1918, o persoană a intrat în calea de rulare.

Aceasta a fost scoasă imediat de către personalul Metrorex şi predată organelor de Poliţie. Nu au fost urmări în circulaţia trenurilor de metrou, potrivit informațiilor oficiale transmise de Metrorex.

Cookies